Vilkår

Anarchy Knives

”Anarchy Knives skaper en ny trend pĂ„ knivmarkedet med dĂždningehoder og knokejern."

Christian Campogiani har jobbet som profesjonell kokk i 15 Ă„r. Han driver to velrenommerte
restauranter, og er grunnleggeren av det nye merket Anarchy Knives. Christian mente at
markedet for kjÞkkenkniver var oversvÞmt av modeller som mer eller mindre sÄ helt like ut.
Behovet for kniver med en tiltalende design falt helt i bakevjen. Det manglet rett og slett et eller annet
som representerte den livsstilen og attityden som kjennetegner den moderne og verdensvante kokken.
Det var med denne innsikten; en lidenskap for det estetiske samt drivet til Ă„ introdusere noe nytt til
markedet at han bestemte seg for Ă„ lage "Anarchy Knives".

Alle kniver er laget av 3,5 mm tykt, rustfritt stÄl. Knivbladet bestÄr av ett eneste stykke og
balansen av karbon og krom gir bÄde rustbestandighet og en langvarig skarphet.
HĂ„ndtaket er laget av eksklusiv svart/brun Mikarta, et materiale som minner om tre, men som er bedre tilpasset
kjĂžkkenmiljĂžet. Mikarta utvikles gjennom Ă„ presse
sammen lin og plast under hĂžyt trykk og temperatur, til et hardt, vannbestandig og hygienisk materiale. Sammenlignet
med tre, som er et levende materiale som sveller ved vĂŠte og som har en tendens til Ă„ tiltrekke seg
bakterier, er dette materialet mye bedre nÄr det kommer til hygiene og holdbarhet. Hver kniv
har et eksklusivt designet messingsmykke med et tilhĂžrende sitat, noe som gjĂžr at den sĂŠregne og
unike designen av knivene strekker seg utover hva vi er vant til Ä se pÄ dagens kjÞkken.
Anarchy Knives utgjÞr en serie av kvalitetskniver hvor stÄl og messing fungerer i symbiose. Dette er en fusjon som
gir kniven en vakker patina etter som Ärene gÄr.

Knivene passer like godt for den profesjonelle kokken som for hobbykokken som Ăžnsker seg litt mer attityde i
knivskuffen. Dette er rett og slett en ny mÄte Ä se pÄ kjÞkkenkniver uten Ä mÄtte
finne opp hjulet pÄ nytt.

Anarchy Knives Anarchy Knives

Har vi lov til å by på en kake?

For å ge deg best mulige opplevelse på denne side, bruker vi såkalte cookies (kaker). Det er små tekstfiler som spares i datorn eller telefonen din og ger oss informasjon om hvordan du bruker siden vår. De hjelper også til å forbedre oss. Om du fortsetter in på denne siden tillater du dette.

Her kan du lese mer om cookies.