/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Stanley

Det amerikanske varemerket Stanley, som har eksistert i over 100 år, var først med å produsere vakuumisolerte ståltermoser. Disse kom til å utmanøvrere de andre eksisterende termosene med glassisolering.
Stanley
Stanley
På lager
Kategori
Varemerke

    B

  • C

Designer
Materiale
Farge
Pris
kr
kr
71 produkter
40 av 71 produkter

Stanley termos

Det var William Stanley Jr. som i år 1913 oppfant denne smarte og holdbare termosen som for alltid kom til å forandre hvordan vi konsumerer den varme drikken vår. Han kombinerte teknikken vakuumisolering med styrken i stål, og dermed ble ståltermosen slik vi kjenner den i dag født.
Siden den gang har Stanley produsert slitesterke og robuste produkter, for mat og drikke til utendørsaktiviteter, som holder lenge. I århundret siden selskapet ble grunnlagt har Stanley-flasken utviklet seg og blitt ikonisk. Den er i dag for mange en uunnværlig følgesvenn under arbeidsdagen, bilturen eller utendørsaktiviteten.

Bruk

Daglige kaffepauser og måltider har muliggjorts i over 100 år med Stanleys termoser og matkar. Stanley-termosene ble tidlig brukt under tøffe forhold, for eksempel av piloter på B17 flyene under andre verdenskrig. De fikk også være med på dypvannsekspidisjoner med oppdagelsesreisende. Andre bruksområder var for varmesensitiv transport og har også i dag blitt brukt noen ganger til transport av temperatursensitive medisiner. I tillegg til å være overlegne i å holde temperaturen, varm eller kald, på favorittdrikken din eller matpakken kan termosene også brukes til å tilberede enklere mat som pasta og pølser. Stanley-produktene har blitt tatt med på uendelig mange eventyr og muliggjort millionvis minnerike opplevelser.

Filosofi

Stanley jobber stadig med å utvikle produktene sine og levere tidløse, men samtidig moderne, løsninger for outdoor-eventyret. Dette skjer med visjonen om å maksimere kundenes utendørsopplevelser gjennom funksjonelt og pålitelig utstyr. Stanleys produkter kan du regne med fra tidlig morgen til skumring, fra morgenkaffen som kickstarter dagen til den varme sjokoladen eller whiskyen som avrunder kvelden.

Slitesterk og holdbar

Stanley Vacuum Bottle har mange ganger gått i arv i flere generasjoner og er nærmest et ikon. Termosene har blant annet overlevd 4000-meters fall fra et fly, blitt overkjørt av traktorer og har til og med stoppet en geværkule. Det mest bærekraftige produktet, med minst klimapåvikning, er det som aldri trenger å kastes eller erstattes med et nytt. Dette gjør Stanleys produkter høypresterende når det gjelder bærekraft. Dessuten er det inngående materialet stål lett å gjenbruke. Med et oppriktig fokus på miljømessig og sosial holdbarhet gjennom hele leverandørkjeden, satser Stanley på etisk produksjon og redusert klimapåvirkning. Videre jobber man etter tanken å bytte ut en del av produktet i stedet for hele, når det er mulig.
I dag leverer Stanley overlegne mat- og drikkeredskaper for tøffe, aktive livsstiler og forblir forpliktet til det enkle løftet: Kjøp Stanley, få kvalitetsprodukter. “Built for life”.