/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Personvernpolicy for Cervera AS

Personvern er veldig viktig for Cervera AS og vi vil alltid være transparente med hvordan vi behandler dine personopplysninger for at du skal føle deg trygg når du oppgir dine opplysninger til oss. Vi har derfor en policy som bestemmer hvordan dine personopplysninger skal behandles og beskyttes.

Denne personvernerklæringen kan oppdateres, og du finner den seneste versjonen av personvernspolicyn på cervera.se/integritetspolicy/. Vær oppmerksom på at vår personvernpolicy ikke gjelder personopplysninger som du gir til noen av våre
samarbeidspartnere (f.eks. ved å klikke på en lenke til noen av våre samarbeidspartnere i forbindelse med et tilbud). Vi tar ikke noe ansvar for behandling av personopplysninger utført av våre partnere.

Vi prøver alltid å være så tydelige som mulig om hvordan vi behandler dine personopplysninger. Har du likevel spørsmål om hvordan vi behandler opplysningene dine etter å ha lest denne policyen? Kontakt oss gjerne i din lokale Cervera butikk eller via disse kontaktopplysningene:

Cervera AS
Arbins gate 2
0253 OSLO

E-postadresse: kundeservice@cervera.no
Telefon: 23 21 30 50

Til Cerveras personvernpolicy >>