/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Om Cervera

Unknown block type "figure", specify a component for it in the `components.types` prop
Vi er Sveriges største butikkjede for kvalitetsprodukter til kjøkken, bord og hjem. Våre produkter bidrar til å skape opplevelser, fantastiske middager, fester med venner og familie, og en bedre hverdag. Vår ambisjon er å inspirere, utfordre, forenkle, spisse og forbedre.
I Sverige har vi 74 fysiske butikker samt nettbutikk, og vi har skapt oss et navn basert på kunnskap og service, helt siden vi ble grunnlagt i 1987. Våren 2018 åpnet vi også nettbutikk i Norge.
Vi jobber for å tilby et bredt sortiment av utvalge kvalitets- og designprodukter til matlaging, servering og innredning. Vi ønsker å være den interesserte kundens førstevalg for kvalitetsprodukter til dagliglivet i hjemmet.
Hva finner du hos oss?
Vi selger kvalitetsprodukter innenfor tre ulike kategorier: matlaging, servering og interiør. Innenfor disse kategoriene selger vi produkter fra velkjente varemerker som i mange år har stått for kvalitet og design, men vi har også et nøye utvalgt sortiment av trendy nyheter.
Vi har også to egne merker: Anders Petter og Table Top Stories. Kjøkkenproduktene fra Anders Petter er utviklet for å passe til hverdagens behov, og vi tilbyr med det høykvalitetsverktøy til en god pris. Seriene fra Table Top Stories følger trender i innredning og oppdekking, og frister til å oppgradere interiøret.
Vår eier
Siden juni 2021 eies Cervera av det norske konsernet Homeco AS.
Om Cervera