/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Kundeklubb

Bli medlem her!

Ikke medlem enda?
Bli med i Klubb Cervera og få:
Unike tilbud
Unike tilbud
365 dagers åpent kjøp
365 dagers åpent kjøp
Fordeler & utvidede garantier
Fordeler & utvidede garantier
Jeg samtykker til Cerveras medlemsbetingelser
Denne websiden er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles sikkerhetspolicy og brukervilkår gjelder.

Velkomsttilbud

Som nytt medlem hos Klubb Cervera gir vi deg 200 kr rabatt på et kjøp over 500 kr. Fantastisk, eller hva!

365 dagers åpent kjøp

Som medlem hos oss får du 365 dagers åpent kjøp når du handler, slik at du skal føle deg trygg med ditt kjøp. Hvis du vil returnere et produkt får du en returseddel fra vår kundeservice, og pengene dine tilbakebetales på samme måte som da du betalte.

Personlige tilbud

Vi elsker å skjemme bort medlemmene våre! Derfor gir vi ofte personlige tilbud og medlemspriser som legges direkte på ditt medlemskap.

Klubbdager

Noen ganger per år har vi klubbdager med rabatterte priser på sortimentet for medlemmene våre. Dette vil du ikke gå glipp av!

Glassgaranti

Vi på Cervera synes glass er til for å brukes, derfor tilbyr vi våre medlemmer 2 års garanti på alle glass på fot. Hvis glasset ditt går i stykker får du et nytt av oss, helt uten kostnad. For å benytte garantien kontakter du vår kundeservice, så hjelpe de deg.
*Gjelder samtlige glass på fot. Det aktuelle glasset må finnes i leverandørens aktuelle sortiment og i vårt ordinære sortiment, for at garantien skal gjelde.

Tallerkengaranti

Har tallerkenen gått i stykker? Ingen fare! Våre medlemmer har 2 års garanti på alle tallerkener. Kontakt kundeservice om du trenger å benytte deg av garantien, så hjelper de deg.*

*Gjelder samtlige tallerkener i vårt ordinære sortiment. Tallerkenen må finnes i leverandørens aktuelle sortiment for at garantien skal gjelde.

Støpejerngaranti Anders Petter

Cervera tilbyr 25 års garanti på alle støpejernsprodukter fra varemerket Anders Petter til medlemmene våre i Klubb Cervera. Garantien dekker produksjons- og materialfeil hvis produktet har blitt brukt i henhold til vedlikeholdsrådene. Garantien gjelder i 25 år fra kjøpstidspunktet mot oppvist kvittering. Garantien omfatter alle støpejern- og emaljerte støpejernsprodukter fra Anders Petter. Det defekte produktet erstattes med et nytt tilsvarende produkt.
Merk deg at garantien ikke dekker:
• Skader eller slitasje som har oppstått ved ulykker eller feil bruk.
• Flekker, misfarging, korrosjon eller riper som har oppstått på grunn av overoppheting.
Kontakt kundeservice om du trenger å benytte deg av garantien, så hjelper de deg.