/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Table Top Stories

Familie og venner er rett og slett det mest fantastiske som finnes og sammen med dem blir bordet et spennende sted der livets historier møtes og deles. Til fest og hverdag, kjærlighet og vennskap, gråt og latter. Table Top Stories omfavner alle disse stundene og fører sammen i livgivende møter.
Table Top Stories
Table Top Stories
Saatavilla
Tuotemerkki

  A

 • D

Tuoteryhmä
Suunnittelija
Materiaali
Väri
Hinta
kr
kr
27 produkter
27 av 27 produkter

Table Top Stories glass og porselen

Table Top Stories har utviklet mange fine serier med serviser og forskjellige kjøkkentilbehør. Gjennomgående for de fine servisene fra Table Top Stories er at de kan brukes både til hverdags og til fest. Uansett om det er en avslappet middag foran Tv’en, romantisk hjemmekveld, bursdagsfest eller spontant middag med vennegjengen, hjelper servisene til å løfte og skape den opplevelsen du ønsker å formidle.
En borddekking kan enkelt gjøre mer formell med dekorative detaljer fra sortimentet, som lysestaker, gryteunderlag, serviettholdere, glassunderlag og oppleggingsfat. Hver borddekking kan pigges opp av friske blomster plassert i en av Table Top Stories fine vaser, som kommer til å fungere som et vakkert midtpunkt på bordet uansett anledning, for eksempel fra serien Celebration med den store runde vasen dekorert med en vakker gullkant. Vasene trenger ikke alltid å fylles med blomster for at det skal tilføre stemning til borddekkingen, den kan også fylles med andre typer av dekorasjoner som steiner eller lyslenker til de koseligere middagene der man vil ha mer lys uten å måtte tenne lys.
Table Top Stories har et sortiment for enhver stund, enhver smak og enhver historie. Ved bordet. På bordet. Rundt bordet.

Table Top Stories Secrets

Den vakre serien Secrets inneholder riflede glass som utstråler middager og begivenheter fra før i tiden.

Table Top Stories Rumours

Den mer klassiske serien Rumours har et bredt utvalg for alle anledninger. Rumours whiskysett med karaffel og tumblerglass er for eksempel den perfekte gaven å ta med på bursdagsmiddagen eller til å unne seg selv. Serien Rumours inneholder også vakre duker, fine serviettringer, praktiske korketrekkere og mye, mye mer.

Table Top Stories Harmony

Harmony er Table Top Stories serie med tallerkener, skåler og kopper i et bølgende fiskebensmønster som passer like godt som middagsservise som til en borddekking for brunsj med vennene dine. Velg fritt mellom produkter i forskjellige farger for å skape et lekent, varmt inntrykk, eller velg rett og slett favorittfargen din for et enhetlig servise.

Table Top Stories Clay

Bruk serien Clay med tallerkener, kopper og skåler, for en vakker og harmonisk borddekking i jordnære farger. Produktene er laget for hånd og er derfor unike, både i form og glasur.

Table Top Stories Mist

For et mer rustikt dekket bord er tallerkene og skålene fra serien Mist perfekte. Dette serviset som er laget i fint stentøy med en nydelig glasur, skaper en rustikk og jordnær borddekking som passer alle slags anledninger.

Table Top Stories serier

 • Celebration
 • Clay
 • Harmony
 • Line
 • Lotus
 • Memories
 • Mist
 • Mystery
 • Romance
 • Rumours