/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

DeLonghi

De'Longhi automatiske kaffemaskiner skaper en unik kaffeopplevelse, som kan skreddersys etter hver enkelt kaffeelskers personlige smak og behag. Her finner du kaffemaskiner som De'Longhi Magnifica, De'Longhi Espressomaskin og mye forskjellig tilbehør.
DeLonghi
DeLonghi
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
13 produkter
13 av 13 produkter

De'Longhi kaffemaskin

Enten du foretrekker en sterk espresso eller en kremet macchiato lar innstillingene deg justere styrke, varme og smak. Maskinene har kaffekverner som alltid gir en perfekt maling av bønnene for å ta frem de aller fyldigste kaffearomaene. Både smak og aroma er høyest avhengig av rett mengde kaffe. De’Longhis kaffemaskiner doserer derfor kadden perfekt for hver kopp. Det patenterte De’Longhi LatteCrema™-systemet garanterer perfekt skummet melk gjennom en godt avveid blanding av damp, luft og melk. Dessuten har systemet automatisk rengjøring, noe som gjør renholdet etter tilberedningen av avanserte melkedrikker enklere. En god rengjøring forlenger også livslengden på maskinen.
For å forenkle bruken av kaffemaskinene har De’Longhi utviklet appen Coffee Link der både brukerguide og oppskrifsinspirasjon er tilgjengelig. Det er også mulig å stille inn sin personlige profil med aroma, kaffemengde og temperatur slik at den finnes tilgjengelig i appen. Med kun et tastetrykk muliggjør De’Longhis automatiske kaffemaskiner tilberedning av din favorittkaffe eksakt slik du vil ha den!

De'Longhis visjon

Siden det italienske selskapet De’Longhi satt sitt første produkt på markedet i 1974, et varmeelement som etterhvert ble brukt i milliontalls hjem, har det vokst til å involvere praktisk talt alle slags små husholdningsapparater, beregnet for alt fra komfort til matlaging. I kjøkkenutstyret inngår de banebrytende espresso- og kaffemaskinene som i dag utgjør hjertet i selskapet og har banet vei for De’Longhis ekspansjon og etablering på verdensmarkedet. De’Longhi har i dag posisjonen som en av de verdensledende produsentene av høykvalitative kaffemaskiner med høy ytelse og anerkjent design.
Det globale selskapet tilbyr kundene sine innovative produkter med en unik kombinasjon av stil og ytelse. De’Longhi jobber etter visjonen om å forvandle hverdagslige stunder og gjøremål til noe spesielt - og man kan nok si seg enig i at morgenkaffen heves til et nytt nivå med en kopp nybrygget espresso eller cappuccino fra en av De’Longhi sine espresso- og kaffemaskiner, for eksempel Magnifica, Autentica, PrimaDonna eller Dinamica.

Historie

Selskapet ble grunnlagt av den italienske familien De’Longhi i 1902 i byen Treviso, i nordøstre Italia. Den gang som et lite verksted for å produsere mindre industriprodukter. Tross utviklingen og den globale ekspansjonen som selskapet har gjennomgått siden starten, er det fortsatt en sterk kobling til de italienske røttene. Over et århundre etter de ble grunnlagt ligger hovedkontoret fortsatt i Treviso. Familien De’Longhi er også fortsatt styrende i selskapet med Giuseppe De’Longhi, Fabio De’Longhi og Silvia De’Longhi i ledergruppen.
Fra debuten på markedet for kaffemaskiner i 1993, da med en pumpemodell, har De’Longhi levert unike innovasjoner innen markedssegmentet. Patentet på IFD-systemet (Instant Froth Dispenser) for automatisk tilsetting av skummet melk fra 1995 var første steg i utviklingen mot helautomatisk cappuccino-teknikk. I 2003 fulgtes debuteringen opp gjennom lanseringen av markedets første helautomatiske kaffemaskin: Magnifica! Produktets tekniske innovasjon fikk sterk interesse fra konsumenter og i 2007 lansertes Lattissima, produsert av De’Longhi for Nespresso. Med Lattissima etablerte De’Longhi seg som markedsledende innen markedssegmentet helautomatiske “bønne-til-kopp” kaffemaskiner.

Priser og Utmerkelser

De’Longhi har vunnet en rekke priser for sine fantastiske kaffemaskiner med banebrytende teknikk og design:
Good Design Award 2020 (for Maestosa Kaffemaskin)
Brand of the Year Award 2019
Red Dot Award 2018 og 2019
Housewares Design Awards 2019