/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Nordic Ware

Amerikanske Nordic Ware produserer bake- og kjøkkenprodukter av aller høyeste kvalitet med fantasifull design. De mest kjente produktene er kakeformene under merkevaren Bundt® som finnes i over 65 millioner husholdninger over hele verden.
Nordic Ware
Nordic Ware
På lager
Varemerke

    M

Kategori
Materiale
Farge
Pris
kr
kr
75 produkter
40 av 75 produkter
Nordic Ware har et bredt sortiment bakeformer, som brødformer og kakeformer. Vil du kunne bake myke kaker og småkaker som får fantastiske mønster med skarpe kanter, er bakeformene fra Nordic Ware helt rett for deg.

Nordic Ware bakeform

Er du på jakt etter morsomme bakeformer har Nordic Ware det du leter etter. I det brede sortimentet finner du bakeformer med fantastiske mønster. Enten du vil bake en kake som forestiller et vinterlandskap, dinosaur, en julekrans, stjerne eller et hjerte, finner du en passende bakeform for nettopp det. Nordic Ware har også mer klassiske sukkerbunnformer med forskjellige typer mønster. Med rett kakeform får kaken den presentasjonen som den fortjener.
Varemerket har kakeformer for både harde og myke kaker. La alle kakene få en perfekt finish med hjelp av selskapets produkter.

Støpte bakeformer i non stick

Bakeformene er laget i støpt aluminium med non-stick belegg. Støpingen gjør at formene blir svært detaljrike og at kantene holdes skarpe. Resultatet blir kaker med vakre og detaljerte mønster. Ønsker du å få til en kake som får gjestene til å måpe bør du bruke en av Nordic Ware sine former.
Takket være at formene har mer gods enn det bakeformer generelt har, blir det du baker perfekt gjennomstekt. Med andre ord får du kaker som både smaker godt og ser fine ut.

Nordic Ware Heritage

Bakeformen Heritage gjenkjennes på sin twistede form. Den klassiske formen har blitt en av selskapets mest populære bakeformer.

Nordic Ware Bundt

Bundt er et av selskapets varemerker som har blitt en av de største. Så stort at et produkt fra varemerket finnes i over 65 millioner husholdninger over hele verden.

Nordic Ware bakeredskaper

I tillegg til et bredt utvalg av kakeformer finner du også mange praktiske bakeredskaper i sortimentet. Er du på jakt etter en kvalitativ bakepensel, melsikt, kakespade, visp, slikkepott, kakeskje, kakestempel, kjevle eller deigskrape finner du det i sortimentet.

Kjevle med mønster

Med et kjevle kommer du langt. Selskapets kjevle med et innrisset mønster gjør at du kan skape vakre mønster på kakedeigen før du trykker ut kakene.

Visp

Selskapet tilbyr flere varianter visper i slitesterkt materiale.

Slikkepott

Med en slikkepott får du enkelt ut den siste røren fra bakebollen.

Kakespade

Server kaken på en elegant måte ved hjelp av en kakespade.

Kakestempel

Vil du gi kakene dine det lille ekstra? I så fall bør du sjekke ut selskapets kakestempler. Med et kakestempel gir du kakene en profesjonell finish.

Gi bort til bakeentusiasten

Kjenner du noen som elsker å bake? I så fall er produktene fra selskapet perfekte å gi bort i gave. De vakre bakeformene tar bakingen til et helt nytt nivå.
Eller er det kanskje du som elsker å bake? Unn deg selv en bakeform fra Nordic Ware. Du kommer ikke til å angre. Bakeformen gir et fantastisk resultat, både når det kommer til utseende og smak. De gjennomtenkte bakeformene er vanskelige å motstå og har du først begynt å bake med dem kommer du mest sannsynlig ikke til å gå tilbake til dine gamle bakeformer.