/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Wellmark

Wellmark tilbyr såpe, oppvaskmiddel, håndsåpe, rengjøringsspray og håndkrem. Alle rengjøringsprodukter fra Wellmark kommer forpakket i et lekkert designet resirkulert glassflaske med pumpe.
Wellmark
Wellmark
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
22 produkter
22 av 22 produkter

Wellmark Håndsåpe med pumpe

Wellmark sitt sortiment av såper består av flere ulike rengjøringsprodukter med unike dufter. Alle er forpakket i resirkulerte glassflasker med morsomme tekster som “Bring out the bubbles” eller “Shit happens just wash” og er utrustet med en robust og kvalitativ håndpumpe for såpen.
Glassflaskene med pumpe finnes i flere forskjellige størrelser: fra Håndkrem med pumpe 0,25 L og Håndsåpe med pumpe 0,5 L opp til Oppvaskmiddel med pumpe 1 L.
Dessuten kan man kjøpe refillposer til de fleste såpene fra Wellmark, slik at du kan gjenbruke glassflaskene. Når såpen er tom er det bare å kjøpe en refillpose for Wellmark såpene fra oss på Cervera, og fyll på pumpeflasken om og om igjen.

Wellmark Håndkrem i glassflaske

Den følelsen av en herlig blanding av luksus og humor som gjennomsyrer utseendet på Wellmarks produkter, finnes også på deres håndkremer. Forpakningene er både fine å se på og enkle å bruke for å få ut krem og såpe. Innholdet i Wellmarks glassflasker med håndkrem er i likhet med øvrige produkter, ikke testet på dyr og er helt veganske.

Både Wellmark håndkrem og såpe er skånsomme, mykgjørende og deilige for huden din og har en fantastisk duft.
Wellmark har også oppvaskmiddel og rengjøringsspray i pumpeflasker i sitt sortiment.

Wellmark på Cervera

Hvis du leter etter naturlige og effektive såpeprodukter kommer det hollandske selskapet Wellmark sine produkter til å bli en favoritt.
Vi på Cervera er stolte over å kunne tilby deres fantastiske produkter der fokuset er på vakkert design med en morsom touch på forpakningene, kombinert med et innhold som er bra for både huden din og planeten i og med at såper og kremer er biologisk nedbrytbare og ikke inneholder parabener eller palmeolje. Produktene fra Wellmark passer derfor godt inn i både Cerveras verdier og sortiment!