/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Victorinox

Victorinox er kjent for den sveitsiske armékniven og for deretter å utvikle seg videre til å produsere kjøkkenkniver av høy kvalitet. De er den eneste knivprodusenten som får kalle seg “Original Swiss Army Knife”. Hvis kvalitet er viktig for deg er Victorinox det rette valget.
Victorinox
Victorinox
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Färg
Pris
kr
kr
159 produkter
40 av 159 produkter

Sveitsiske armékniven

Selskapets største fokus var lenge den sveitsiske armékniven og selv i dag er armékniven en sentral del av selskapets produksjon. Victorinox er den eneste knivprodusenten som får kalle seg “Original Swiss Army Knife”.

Kjøkkenkniver

Er det noe selskapet har vist gang på gang så er det at de vet hvordan man lager gode kniver. Victorinox har utviklet sortimentet sitt fra armékniven til kjøkkenkniver. Brødkniven har blitt stor innen hotell- og restaurantbransjen og kjøkkenknivene har funnet veien inn i mange hjem, der de har blitt satt stor pris på.
Hvis kvalitet er viktig for deg er Victorinox det rette valget. Mange av knivene har opp mot 25 års garanti. Ikke dårlig for noe som du har bruk for hver dag.

Victorinox knivsett

Victorinox har et bredt sortiment av knivsett. I sortimentet finner du knivblokk, knivsett med en bred variasjon av kniver og knivsett med andre praktiske kjøkkentilbehør som skreller, stekegaffel og kjøkkensaks.
Et knivsett er perfekt hvis knivene dine begynner å bli slitne eller som gave til noen som skal flytte hjemmefra. Med et sett får du kniver for flere forskjellige behov, på den måten holder de lengre fordi du bruker dem til det de er beregnet for og fordi du snitt bruker hver kniv sjeldnere.

Swiss Classic

I serien Swiss Classic er knivene lette og utviklet slik at du av og til kan slenge dem inn i oppvaskmaskinen. Håndtakene er fargerike og knivene fra denne kolleksjonen blir derfor skikkelige fargeklatter i knivskuffen.

Swiss Modern

I denne kolleksjonen ligger fokuset på modernitet, design og presisjon. For å gjøre skjæringen enklere er knivbladene laget i rustfritt stål som enkelt skjærer gjennom det meste.

Rosentre

Knivene med håndtak i rosentre er både vakre og behagelige å holde i.

Grand Maïtre

Knivene i denne serien er av tysk type. For å skape en ubemerket overgang mellom blad og håndtak er knivene smidd i ett stykke. Knivene er derfor like behagelige å holde i som å kutte og skjære med, samtidig som de er skikkelig fine å se på. Eggen på knivene i denne serien har en klassisk europeisk sliping.

Slipe kniver

For at knivene skal holde så lenge som mulig er det viktig å ta vare på dem. Det kan du gjøre på flere måter. Delvis ved å oppbevare dem i en knivblokk, Victorinox har flere knivblokk som er anpasser for deres kniver. Delvis er det viktig at du bryner og sliper knivene for at de skal holde seg skarpe og funksjonelle.

Historie

Selskapet ble grunnlagt i 1884 og i 1891 begynte de levere kniver til den sveitsiske arméen. I 1909 gikk grunnleggerens mor bort og selskapet byttet da navn til Victoria. Det var morens navn, så dette var for å hedre henne. Siden den gang har det kjente emblemet som selskapet bruker, som viser et skjold med et kors i, også fulgt med varemerket. Utviklingen av navnet til Victorinox ble gjort i 1921, det på grunn av at selskapet begynte å bruke rustfritt stål i knivene sine. Navnets kobling til rustfritt stål kan man finne i den franske benevningen for materialet, som er acier inoxydable.