/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Anders Petter

Anders Petter er et nøye utvalgt sortiment som er utviklet for å passe mange ulike behov. Enten du er ute etter å ta vare på tradisjoner eller skape nye, skal det finnes et produkt i sortimentet som bidrar til at akkurat du lykkes på kjøkkenet. Kontrastene og møtet mellom det nye spennende og det gamle genuine er en god beskrivelse av inspirasjonskilden vår til varemerkets ulike serier.
Anders Petter
Anders Petter
Finns i lager
Varumärke

    A

  • E

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
109 produkter
40 av 109 produkter

Anders Petter kniver

Riktige kniver gjør matlagingen betydelig enklere. Hos varemerket finner du alle slags kniver, som universalkniven, kokkekniven, brødkniven, fileteringskniven, grønnsakskniven og mange fler.

Anders Petter gryte

En robust gryte passer like bra når du skal lage en langkokt gryterett som til å slenge sammen en rask hverdagsfavoritt. Velg mellom gryter i flere forskjellige materialer, som non-stick, støpejern, rustfritt stål og kobber. Anders Petter støpejernsgryte er en perfekt gave å gi bort til noen som trenger å oppgradere kjøkkenredskapene sine, eller kanskje til en som skal flytte hjemmefra?

Anders Petter stekepanne

Med rett stekepanne blir det lettere å steke det du skal steke. Velg mellom stekepanner i kullstål, støpejern, kobber, rustfritt stål eller med keramisk belegg.

Anders Petter kasseroller

Med en kasserolle kommer du langt på kjøkkenet. Kok opp vann, kok ris, grønnsaker eller pasta. Kasserollen er i mange tilfeller uunnværlig. Med Anders Petter kasserollesett får du kasseroller i forskjellige størrelser, perfekt anpasset for ulike behov.

Serier fra Anders Petter

Alle serier har unike kjennetegn, både funksjons- og designmessig. Seriene har alt for å hjelpe deg å bli en stjerne som får glitre på kjøkkenet!

Backaryd

Backaryd er serien for deg som vil ha et stilrent, moderne design uten å måtte gi avkall på funksjon. I serien inngår blant annet kniver, kasseroller, mortere og skjærebrett. Redskapene er effektive, pålitelige og slitesterke. Like fine å se på som å bruke, uansett om det er hverdag eller fest.

Stenfors

Stenfors er den perfekte serien for deg som setter høye krav til materialvalg, holdbarhet og ytelse. Dette er kjøkkenserien med sans for detaljer. Støpejernspannen som inngår i serien ble tildelt hele “fire pluss” i svenske Aftonbladet Plus stekepannetest i 2020. Der ble den kåret til “Beste støpejernspannen” og vinner i støpejernsklassen. Produkter som vannkoker, wokpanne og stavmikser inngår også i serien.

Signerat

Serien Signerat tilbyr gode kjøkkentilbehør, som kjøkkenhåndklær, stekespader og skjærebrett, som øker kjøkkenets funksjonalitet men som også kan fungere som dekorativ innredning. Serien Signerat er perfekt for deg som nøye velger tilbehør til kjøkkenet ditt og setter pris på høy kvalitet og holdbarhet. Her finner du Anders Petters aller beste kjøkkentilbehør, for pasjonerte matlagere.

Grimstorp

Grimstorpserien har fokus på baking. Med hevekurver, melsikter, sukkerkakeformer og bakeduker i lekkert design og høy funksjonalitet, tar denne serien bakingen din til et nytt nivå. Med disse produktene blir det så mye enklere å få til den perfekte skorpen på surdeigsbrødet, bake den saftigste sukkerkaken eller det mest spektakulære pepperkakehuset.

Ljungan

Serien Ljungan tilbyr i likhet med øvrige serier fra Anders Petter, høy kvalitet som er til å stole på.

Nissan

Hos Nissan finner du bestikk og bestikksett som passer for både hverdag og fest.

Vänern

Vänern bestikksett er det perfekte bestikksettet for de som vil freshe opp bestikkskuffen med et enhetlig bestikksett, eller for de som skal flytte hjemmefra.