/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Spode

I Spode sine vakre serier finner du alt fra tekopper, kaffekopper, krus, tallerkener, tekanner, melkekanner, eggeglass, smørbrødbrett, ovnsvotter, forklær og mye mer. Du kan helt enkelt invitere hjem til et tidløst dekket bord. Mønsteret og designet er lett å like. Blikket fanges lett av mønsteret og oppdager hver gang nye bilder og historier som gjemmer seg der.
Spode
Spode
Saatavilla
Tuoteryhmä
Tuotemerkki

    i

Suunnittelija
Materiaali
Väri
Hinta
kr
kr
132 produkter
40 av 132 produkter

Spode Blue Italian

Med den nye teknikken ble serien Blue Italian utviklet i 1816. Siden den gang har produksjonen av serien vært i gang og populariteten har ikke avtatt siden. Delene i serien er sinnetsbilder av det klassiske blå-hvite porselenet.

Cranberry Italian

Denne serien har det samme klassiske trykket som serien Blue Italian, men i stedet er Cranberry Italian trykt i en behagelig rød farge.
Kjøp et helt servise i Blue Italian og bryt av med deler fra serien Cranberry Italian. Eller la det rød-mønstrete porselenet komme frem for eksempel til jul eller andre passende høytider.

Creatures of Curiosity

Creatures of Curiosity er den natur-mønstrede og fargerike serien med motiver av sommerfugler, blomster og leopard. Serien føles moderne og samtidig tidløs, og blir en herlig fargeklatt på spisebordet.

Underlag

Med et underlag beskytter du bordet og forhøyer borddekkingen din. Velg mellom bordunderlag, glassunderlag og brikker. Perfekt å plassere tekoppen din på.
Et underlag er den perfekte gaven til noen som allerede har deler fra serien. Eller til noen som allerede har fulle skap med porselen, men som tiltrekkes mønsteret som Spode har utviklet.

Høy kvalitet

Spodes porselen kjennetegnes av britisk design med høy kvalitet. Det vakre porselenet gir en følelse av nostalgi og tidløs eleganse. Porselenet fra Spode er en investering som kommer til å følge med deg lenge. Porselenet er perfekt å samle på for å ønske seg nye deler til ulike høytider og bursdager.

Vakre mønster

De vakre mønstrene på kopper og underlag gjør at det er lett å kjenne igjen en kopp, et fat eller et underlag fra Spode. Mønstrene er klassiske og visse til og med litt utfordrende. Velg det mønsteret som du tiltrekkes aller mest, eller bland flere forskjellige.

Historie

Englands eldste produsent av porselen, Spode, ble grunnlagt av Josiah Spode i 1770 i det industrielle området Staffordshire Potteries.
Josiah Spode forbedret to veldig viktige teknikker som la grunnen for den engelske keramikkindustriens framfart i verden de følgende decenniene. Teknikken han forbedret var overføringstrykk med blå underglasur på leirgods.
Spode er i dag tilbake i Staffordshire Potteries der alt startet.

Josiah Spode

Joshia Spode ble født i 1733 og grunnla Spode i 1770. Josiah var en skikkelig håndverker og det var han som lyktes å utvikle den perfekte metoden for å skape det elegante porselenet. Sønnen hans Josiah II var en god forretningsmann og var den som fant den beste blandingen for å produsere et fint porselen. Med sin respektive ekspertise bygde de sammen opp varemerket og produktene.
De åpnet et showroom i London i 1778 som lokket mange London-beboere og innreisende. Og etter Joshia I og Joshia II sin bortgang har flere generasjoner entreprenører fortsatt å drive selskapet fremover på en fremgangsrik måte.