/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Peugeot

Peugeot er det franske selskapet som ble grunnlagt i 1810 av brødrene Peugeot. Selskapet produserte sin første pepperkvern i 1874 og det var også verdens første pepperkvern beregnet på å stå på spisebordet.
Peugeot
Peugeot
Finns i lager
Varumärke

    5

  • A

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
116 produkter
40 av 116 produkter
I dag finnes Peugeots pepper- og saltkverner i et flertall hjem, på mange profesjonelle kjøkken og på restaurantbord.

Verdens første bordkvern

Den første kvernen ble laget av hvitt porselen, deretter produserte man kverner i metall som var sølvforgylt for å til slutt produsere trekverner. Allerede i 1966 hadde Peugeot solgt en million pepperkverner.

Peugeot pepperkvern for alle

Kvernen er like populær på den profesjonelle kokkens kjøkken, som stående på spisebordet hjemme. Alle verdsetter en god krydderkvern og derfor er Peugeots kverner et godt valg. Mange er tydeligvis enige om det. Fabrikken, som ligger i Frankrike, produserer mer enn tre millioner kverner hvert år, som leveres til hele verden. 

Kvernens logo

Logoen som forestiller en løve har spilt en fremtredende rolle siden 1950. Ved årsskiftet 2018/2019 oppdaterte selskapet designet på kvernene, ettersom logoen fikk en oppgradering. I det nye designet har kvernen blitt oppdatert med den nye logoen og også fått nye knopper.

Pepperkverner, saltkverner og krydderkverner

Selskapet har produsert krydderkverner for forskjellige krydder, velg mellom kverner som maler pepper, salt, muskat eller et annet favorittkrydder. Hos de kvernene som har et U-Select system, kan du velge mellom forskjellige malingsgrader. Du kan også velge mellom en manuell og en elektrisk kvern. En stor fordel med den elektriske kvernen er at du kun trenger å bruke en hånd.

Kverner i tre, akryl og rustfritt stål

Treet som kvernene lages av kommer fra egendyrket bøkeskog, men andre trematerialer brukes også. I dag produserer Peugeot i tillegg krydderkverner i akryl og rustfritt stål.
Kvernene i tre finnes både malt og umalte i flere forskjellige treslag. Akrylkvernene er veldig dekorative og ettersom de er gjennomsiktige kan du enkelt se hvor mye som er igjen i kvernen. Både praktisk og lekkert. 
Kvernene i rustfritt stål har livstidsgaranti. De fleste av de andre kvernene har 25 års garanti på kvernverket. Med tanke på hvor ofte en kvern brukes, ofte flere ganger hver dag av mange personer, holder den til mange bruksområder. Tar du vare på kvernen din på riktig måte kommer den til å være med deg veldig lenge.

Store og små pepperkverner og krydderkverner

Kvernene finnes i en mengde forskjellige størrelser. Enten du foretrekker en liten krydderkvern på 12 cm eller en større på 34 cm, finner du det hos oss. Kanskje du vil ha en viss lengde på krydderkvernen som du bruker når du lager mat, og en annen lengde på den som står på kjøkkenbordet. I så fall er det bare å velge og vrake blant Peugeot sitt brede sortiment.

Mer enn bare kverner

I tillegg til å produsere krydderkverner av høy kvalitet, har Peugeot også andre ting for kjøkkenet, for eksempel praktiske flaskeåpnere, ovnsformer og krydder. Med velvalgte krydder for krydderkvernene, vil du oppnå perfeksjon når det gjelder hvert krydder. Ikke la salt og pepper være krydder som bare fyller ut, la dem i stedet ta plass. Velg mellom velsmakende villpepper fra Madagaskars skoger, hett Sichuanpepper fra Kina, rosa salt fra Bolivia, svart pepper fra Vietnam og grovt salt fra Tyskland.
Finnes i seriene:
  • Daman
  • Nancy
  • Onyx
  • Paris Chef
  • Paris U Sel
  • Tidore