/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Littlephant

Littlephant er det svenske varemerket som kjennes igjen på sine grafiske og lekne mønstre. Designeren Camilla lundsten grunnla Littlephant i 2012 med målet om at produktene skal oppmuntre til kreativ lek og gi en hjemmekoselig følelse.
Littlephant
Littlephant
Finns i lager
Varumärke

    G

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
0 produkter

Det begynte med en rød elefant

Det begynte med en liten rød elefant som Camilla Lundsten hadde funnet på til en av historiene hun fortalte til barna sine.
Den lille rød elefanten ga Lundsten motet til å tørre å starte et eget selskap, i stedet for å jobbe for andre. Den lille elefanten het Littlephant og det var naturlig at også selskapet skulle hete det samme. Filosofien Littlephant står for er at også den aller minste kan gjøre stor forskjell. Det er etter denne filosofien selskapet jobber, selv den dag i dag.

Skandinaviske arven inspirerer

Camilla Lundstens skandinaviske arv inspirerer hele prosessen. Alt fra hennes design, mønster, materialvalg og den bærekraftige måten å produsere varene på, ser tilbake til den skandinaviske arven. Kjærligheten til håndverket og høykvalitets produkter lyser gjennom i alt som lages. Det er like viktig at produktene er holdbare som brukbare.

Passer store og små

Enten du leter etter tekstiler eller porselen eller en veske, kopp, kosedyr, teppe eller klær finner du det i Littlephants sortiment. Littlephant tiltaler både store og små og er en perfekt gave til både det lille og det store bursdagsbarnet.

Bærekraftig

Produktene produseres ansvarsfullt med hensyn til miljøet. Produktene lages kun i materiale som møter Littlephants høye krav. Viktig for selskapet er også at produktene produseres under omstendigheter som ikke påvirker miljøet, luften eller menneskene på en negativ måte.
Littlephant et etablert rundt om i verden og selger de fleste av produktene sine i Europa og Japan. Selskapet prøver derfor i størst mulig grad å produsere produktene i nærheten av de områdene der de selger mest. Det meste av produksjonen er lokalisert i Sverige.

Materiale

Selskapet jobber med naturlige og sertifisert materiale.
De håndlagde heklede lekene og teppene er laget av økologisk bomull.
Alle tekstiler har ØKO-Tex-sertifisering og er laget av høy kvalitet som holder lenge.
Det behagelige linstoffet er et perfekt materiale for de som bryr seg om miljøet, ettersom planten har behov for veldig lite vann. Stoffet eldres også vakkert.
Lekene som er laget av plywood og lin har FCS-sertifisert plywood.
Porselenet i koppene er brent og glassert for å være ekstra robuste og dermed holde lenge.
Den høye kvaliteten og de høyt stilte produksjonsvilkårene speiles også i prisen. Det koster litt ekstra med et produkt laget av god kvalitet, men så holder det jo også enda lengre og du kan ha god samvittighet når det gjelder produktets miljøavtrykk.

Tar vare på materialer

Det materialet som noen ganger blir til overs, for eksempel små skinnbiter som blir til overs når vesker produseres, brukes til å lage mindre skinnprodukter som nøkkelringer og lommebøker. Hadde det ikke allerede fra starten eksistert en plan for hva som skulle skje med restene, hadde ikke vesken blitt produsert.

Pakkemateriale

Littlephant jobber aktivt for å hele tiden forbedre pakkingen sin for at den skal bli så miljøvennlig som mulig. Blant annet brukes resirkulert papir. Balansen mellom at produktet skal ta opp så lite plass som mulig og samtidig holdes helt testes hele tiden. For langtransport brukes båt eller tog.