/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Nespresso

Nespresso vil tilby mer en bare kaffe, de vil være din avslappende stund i hverdagen, uansett hvordan du velger å drikke kaffen din. Med en Nespresso kaffemaskin kan da la Nespressomaskinen gjøre jobben mens du lener deg tilbake.
Nespresso
Nespresso
Finns i lager
Varumärke

  A

 • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
24 produkter
24 av 24 produkter

Nespresso kaffemaskin

Det finnes ulike Nespressomaskiner, akkurat som at det finnes ulike kapsler og ulike kaffesmaker. Finn den sorten som er din favoritt eller variere mellom flere ulike. 
Når Nespresso har produsert kaffen sin, har ingenting blitt overlatt til tilfeldighetene. Kaffesortimentet er utviklet av eksperter som har vendt seg til forskning på hvilke kaffebønner og brenning som smaker aller best, alt for å maksimere smaksopplevelsen. Drikk gjerne kaffen i passende Nespressokopper for å forhøye kaffen ytterligere.

Nespresso Orginal eller Nespresso Vertuo

Det finnes flere ulike Nespressomaskiner å velge mellom, men det du først bør ta hensyn til er hvilket kaffesystem du skal velge. Selskapet tilbyr kaffemaskiner for Nespresso Orginal og Nespresso Vertuo. Blant de ulike kaffesystemene kan du deretter velge den varianten som passer deg best størrelsesmessig, f.eks. den mindre Nespresso Pixie eller den større Nespresso Lattissima.

Nespresso Original

Nespresso Original tilbyr kaffe til mindre kopper. Orginal brygger med 19 bars trykk, noe som gjør at aromaene fra kaffekapselen frigjøres på en optimal måte.
Orginal finnes i de tre ulike koppstørrelsene:
 • Ristretto (25 ml).
 • Espresso (40 ml).
 • Lungo (110 ml).

Nespresso Vertuo

Nespresso Vertuo tilbyr kaffe for større kaffekopper. Det som er spesielt med Vertuo er at kaffen brygges gjennom Centrifusion-teknologi. Det innebærer at maskinen kan identifisere kaffekapselen og på den måten anpasse bryggingen for at kaffen skal bli så perfekt som mulig.
Vertuo finnes i de fem ulike koppstørrelsene:
 • Espresso (40 ml).
 • Dobbel Espresso (80 ml).
 • Gran lungo (150 ml).
 • Kopp (230 ml).
 • Alto (414 ml).
Uansett hvilken Nespresso kaffemaskin du velger vet du at du aldri trenger å kompromisse på kvaliteten på kaffen.

Holdbart arbeid

For kaffeselskapet er det viktig å ikke kun produsere god kaffe, men også bidra til en bedre og mer holdbar verden.

Resirkulerbare kapsler

Kapslene er laget av aluminium. Bortsett fra at aluminiumet gjør at kaffen beholder sin gode smak er den også resirkulerbar. Aluminiumkapslene kan legges i gjenvinningen for metall eller leveres inn i en av Nepressos Boutiques. Det som også er så bra, er at aluminium kan gjenvinnes gang på gang i all uendelighet. De trenger ikke skylle ut av kapslene, det går bra å levere dem inn med litt kafferester igjen. 

Porsjonerte kapsler

Det er lett å brygge for mye kaffe og det blir for mange en vane å helle ut en del kaffe i vasken. Med en Nespressomaskin er kaffen allerede dosert og ingenting trenger å gå til spille. Noe som i lengden er en ordentlig miljøgevinst. Du kan lage deg den kaffen du skal drikke for øyeblikket, og slipper da også å drikke gammel kaffe som har blitt kald og mistet smak. Med Nespresso trenger du ikke kompromisse!

Farmer Future Program

I tillegg til miljøspørsmål, engasjerer også selskapet seg i sosiale spørsmål. Kaffeselskapet jobber aktivt for å forbedre kaffedyrkernes arbeidsvilkår. Ved å starte Farmer Future Program sammen med Fairtrade, bidrar de med å ta frem det første pensjonssystemet for små kaffedyrkere.