/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Paradisverkstaden

Det familieeide Ölandsbaserte selskapet Paradisverkstaden ble startet på 70-tallet av ekteparet Eva og Olof Paradis. I dag er også døtrene Moa og Hannah med og driver selskapet som lager keramikk i flere forskjellige utførelser.
Paradisverkstaden
Paradisverkstaden
Finns i lager
Kategori
Varumärke

    A

  • B

Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
24538 produkter
40 av 24538 produkter
En av de største inspirasjonskildene er naturen, noe som kan ses i de vakre formene som keramikkgjenstandene har. Glasuren gir gjenstandene liv på en helt unik måte.

Kongelig hoffleverandør

Paradisverkstaden har vært Kongelig hoffleverandør siden 1986. I dag finnes det rundt 130 Kongelige hoffleverandører i Sverige. Et selskap blir hoffleverandør av ulike grunner, det kan skyldes på håndverkskvaliteten eller at selskapet har en storskala industri. Motiveringen til at Paradisverkstaden ble valgt som hoffleverandør kan man nesten ane er for deres kvaliteti det keramiske håndverket.

Håndlaget

Ingen produkt er lik det andre. Hver gjenstand dreies, skulptureres og glasseres for hånd i ateljéet på Öland. Hver gjenstand passerer i gjennomsnitt en hånd 27 ganger før de regnes som klare. Og det er helt klart noe spesielt med å vite at et produkt er laget for hånd. Mange vil nok være enige i at det gir gjenstanden en spesiell følelse.
Hvis du ikke bor på Öland, men gjerne vil ha en bit av Öland hjemme, er et produkt fra Paradisverkstaden perfekt. På samme måte, hvis du bor på Öland eller har et hus der, kan det være gøy å ha et lokalprodusert produkt hjemme.

Vakre objekt

Karamikkgjenstandene er like vakre å ha stående for seg selv, som å gruppere dem i forskjellige konstellasjoner. En gjenstand fra Paradisverkstaden er noe som man gjerne hviler øynene på en stund, enten det er en lysestake, lyslykt, vase eller et dekorasjonsegg. Flammene i lyslyktene skaper et fantastisk skinn mot glasuren. Det er virkelig vakkert å sette flere lyslykter ved siden av hverandre og la rommet, eller et hjørne i rommet, lyses opp av tente lys.

Populære serier

Mange av Paradisverkstadens serier har oppnådd stor popularitet, blant annet Fröhus og Linje som du kan finne hos oss på Cervera. Vi har også de verdsatte seriene Relief og Atelje. Bland gjerne produkter fra forskjellige serier og med forskjellige glasurer.

Perfekte gaver

De stilrene produktene er verdsatt av mange og passer derfor veldig bra å gi bort som gave. Keramikkobjektene pleier å settes pris på både av den yngre og den eldre generasjonen, nettopp fordi de har en så tidløs eleganse.

Nye glasurer

Nye glasurer produseres hver sesong, både vår og høst. Selskapets produkter er med andre ord i stadig utvikling, samtidig som produktene aldri blir umoderne.

Holdbare materialer

Selv om flere av produktene har et skjørt og eksklusivt utseende, er de designet for å brukes. De fleste gjenstandene kan brukes utendørs, selv når det er kaldt. Stort sett alle objektene tåler oppvaskmaskin og vasene tåler så klart vann. Det er noe som de aller fleste pleier å sette pris på. Med Paradisverkstadens gjenstander kan du nyte hver dag.

Tips for å løsne tørket stearin

Fester stearinen seg på en lysestake fra Paradisverkstaden? Ikke noe problem. Bare hell kokende vann over lysestaken og stearinen kommer til å renne av. Ved å ta bort stearinen kan du nyte den vakre glasuren, i stedet for å måtte se på tørket stearin, som riktignok kan ha sin sjarm det også.