/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Bosch

Leter du etter en kjøkkenmaskin som holder det den lover? Bosch har siden 1800-tallet gitt sine kunder stilige, robuste og slitesterke husholdningsmaskiner og foodprosessorer til alle anledninger på kjøkkenet. Sjekk ut den populære serien Bosch VitaBoost.
Bosch
Bosch
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
31 produkter
31 av 31 produkter

Bosch kjøkkenmaskin

Kjøkkenmaskin, husholdningsmaskin, husholdningsassistent, bakemaskin, kjøkkenassistent… Kjært barn har mange navn og Bosch har kjøkkenmaskiner for hvert moment på kjøkkenet. Skal du bake en deig? Vil du male ditt eget kjøtt? Har du lyst på et glass ferskpresset juice til frokosten? Bosch har alt fra bakemaskiner, bakeredskaper, blendere, brødristere, elektriske kjøttkverner, håndmiksere og juicemaskiner til foodprosessorer, stavmiksere, vannkokere, visper og mye, mye mer. Mange maskiner er også flersidige og har tilbehør som gir et bredere repertoar. Og ikke nok med det - husholdningsassistentene er både gjennomtenkte, stilige og holder høy kvalitet.
Vil du ha en pålitelig husholdningsmaskin skal du kjøpe den fra Bosch - den kommer til å være din følgesvenn lenge.

Farge og design

Designet er stilrent og tidløst og maskinen kan gjerne stå fremme på kjøkkenet for å alltid være nære til hånds. Også designmessig har Bosch noe for alle - foodprosessorene og assistenene finnes i enklere farger som hvitt og svart, men det finnes også maskiner som skiller seg ut. Hvorfor ikke gi kjøkkenet litt mer farge med en rosa, turkis eller gul håndmikser eller kjøkkenmaskin? Sjekk ut håndmikserne fra serien StyLine og kjøkkenmaskinene CreationLine. Uansett om du like å overraske med farge eller foretrekker en assistent som er litt mer anonym, finnes det noe for deg her.

Serier fra Bosch

VitaBoost

Bosch VitaBoost blender er en av de aller mest populære produktene. Laget i det holdbare materialet tritan fikser den både varme og iskalde matvarer på et blunk, samtidig som den både er stilig og enkel å rengjøre. Den blir ofte kåret til best i test og vi forstår hvorfor - denne mikseren er et skikkelig monster på kjøkkenet.

ErgoMixx

Bosch ErgoMixx har blant annet den populære stavmikseren ErgoMixx. Det er en flersidig, effektiv og stillegående stavmikser som er enkel å bruke samtidig som den er tøff i arbeidet. 12 hastighetsnivåer, turbofunksjon og muligheten til å vaskes i oppvaskmaskinen (bortsett fra motorenheten) gjør stavmikseren til et opplagt valg!

Home Professional

Vi har den populære stavmikseren fra Bosch Home Professional. Den har en effekt på hele 575 watt, fem forskjellige hastigheter, turbo-funksjon og et klikkfeste som gjør det enkelt å bytte verktøy - du kan til og med forvandle håndmikseren til en stavmikser. Hva mer kan man kreve av en håndmikser?

StyLine

Liker du farger bør du sjekke ut Bosch StyLine håndmikser! Den finnes nemlig i gul, turkis og rosa farge og har vunnet tester for både design og funksjon. Denne er både stille, lett i hånden og kraftfull med sine 500 watt. En testvinnende håndmikser som både er stillegående, lekker og lettvektig, ja takk!

Serier

Her finner du seriene hos på Cervera:
  • VitaBoost blender
  • ErgoMixx
  • Home Professional
  • StyLine

Tilbehør

Noe Bosch er verdsatt for er husholdningsmaskinenes allsidighet. Bytt tilbehør og du får en helt ny maskin - fra mikser til kjøttkvern, grønnsakshakke eller bakemaskin. Mange maskiner kommer allerede med tilbehør ved kjøp, men man kan også komplettere i etterkant hvis behovet oppstår. Hos oss på Cervera finner du tilbehør som for eksempel skjæreskive for wokgrønnsaker eller pommes frites, eller tilbehør som forvandler assistenten din til en pastamaskin eller mikser.

100 dagers garanti

Du har 100 dagers Fornøyd kunde-garanti på alle produkter. Ved å registrere deg og produktet senest to uker etter at du har kjøpt produktet ditt, har du mulighet til å returnere det innen 100 dager. Start med å skape en MyBosch-konto, logg deretter inn og registrer de produktene du har kjøpt.

Om Bosch

Selskapet ble grunnlagt allerede i 1886 i Stuttgart. Innovasjon og samfunnsansvar har alltid vært byggesteinene som selskapet har støttet seg på, helt fra starten. Deres husholdningsmaskiner og kjøkkenredskaper er av høyeste kvalitet og tåler å brukes om og om igjen. Det tunge skal bli lettere, det kompliserte mindre komplisert og det tidkrevende skal gå raskere.
Hvert produkt går gjennom grundige tester før de tas videre til handelen. Resultatet som selskapet leverer er også deretter.
Bosch er et selskap du kan stole på når det gjelder miljø og bærekraft, og ved å kjøpe et produkt fra dem vet du at disse aspektene har vært tilstede i hele kjeden, samtidig som du får et produkt som holder lenge. Du slipper dermed å konsumere den samme tingen på nytt innen få år og sparer både miljø, tid og penger.