/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Vitamix

Med over 80 år på markedet er Vitamix anerkjent som en soleklar markedsleder og regnes som “the blending experts” i bransjen. I dag finnes Vitamix over hele verden, i alle typer kjøkken og hos store kjeder som McDonalds og Starbucks.
Vitamix
Vitamix
Vitamix leverer ikke bare blenderne sine til store kjeder, de leverer også blendere til gourmetrestauranter som Gordon Ramsays kjøkken og Heston Blumenthal restauranter.
Vitamix er produsenten av høypresterende blendere og et av verdens mest betrodde varemerker innen drikkeutstyr i dag. Selskapet ble grunnlagt i 1921 i Ohio, USA, når William Grover Barnard begynte å reise i landet og solgte moderne kjøkkenprodukter. Det var først når William hjalp en venn gjennom en sykdom, at han innså veksten av sunn mat. Innsikten han fikk og målet om å hjelpe familier til å spise sunt, var anledningen til at han grunnla Vitamix.
Deres brede sortiment av forskjellige blendere innebærer at enten det handler om en bar, kjøkken, juicebar, kafé, catering, eller helt andre områder som produksjon av økologiske farger osv., så finnes det et alternativ! Ekstremt holdbare beholdere og helautomatisk overopphetingsbeskyttelse er bare noen få eksempler på ting som gjør Vitamix til et uslåelig valg.

Hvordan man velger riktig Vitamix Blender

Uansett om du foretrekker høyteknologiske, berøringsskjerm blendere med avanserte forhåndsprogrammerte innstillinger eller en klassisk og relativt enkel blender som gir deg 100% kontroll, finner du Vitamix blenderen som oppfyller akkurat dine behov. Vitamix A3500-serien anses stort sett å være varemerkets toppmodell og tilbyr 5 program for bekvemme og konsekvente resultat. Alle blendere i serien har også regulerbar hastighetskontroll som lar deg finjustere strukturen i all oppskrifter, innebygd trådløs tilkobling og programmerbar timerfunksjon. 
For de som ikke trenger alle disse funksjonene, men som setter pris på å ha noen av dem, er Vitamix A2500-serien perfekt. Du får fortsatt mange imponerende funksjoner, inkludert 3 forhåndsinnstilte programinnstillinger for smoothies, varme supper og frosne desserter, for beste resultat hver gang.
Til de som leter etter en blender som kan gjøre det vesentlige og litt mer, er Vitamix A2300-serien perfekt. Du får en blender som blant annet har en låsesperre teknikk som hindrer maskinen i å fungere hvis lokket/beholderen ikke er sikret, et metall drivsystem gir sikker kobling mellom beholder og motorbase samt en digital timer for å ha kontroll på miksertiden til enhver oppskrift.
For en mer omfattende blender gjennomgang kan du lese følgende guide Velg rett blender

Hvorfor Vitamix?

En Vitamix kjøper du bare en gang i livet. Hvis du ikke vil ha to, såklart! Med en enestående kapasitet og holdbarhet er dette en kjøkkenmaskin som barna dine kan overta. Siden 1921 har de hatt et lojalt etterfølgende sortiment høykvalitets kjøkkenutstyr, med dyktige håndverkere og deler av høy kvalitet som gjør en Vitamix blender til en smart investering for deg og familien.