Panner

På Cervera finner du et stort utvalg av panner i ulike materialer og størrelser. Her finnes stekepanner i støpejern, rustfritt stål, kullstål og kobber, og her finnes panner med non stick-belegg og keramisk belegg. Velg den rette pannen!
Panner
Panner
443 produkter

Sortere på:

Popularitet
40 av 443 produkter

Komfyren din bestemmer valget av panne

Hvilken type varmekilde du har på kjøkkenet bestemmer faktisk også hvilken type panne du kan bruke. Har du en elektrisk komfyr med glass- eller keramisk topp eller en gasskomfyr, kan du bruke hvilken stekepanne du vil. Har du derimot en komfyr med induksjonstopp må stekepannen ha en magnetisk bunnplate. Stekepanner i støpejern og rustfritt stål fungerer utmerket, mens stekepanner i aluminium eller kobber går ikke ann å bruke på en induksjonstopp.

Panner i rustfritt stål

Stekepanner i rustfritt stål er enkle å bruke og like enkle å vaske og rengjøre. De har en rask og jevn varmefordeling, og i en stekepanne i rustfritt stål kan du lage det meste.
  • Fungerer bra på alle typer komfyrer
  • Rask og jevn varmefordeling
  • Tåler høye temperaturer

Panner i støpejern

Robuste og slitesterke støpejernspanner verdsettes av mange, og med rett håndtering kan faktisk en støpejernspanne arves i generasjoner. Det tar litt tid å varme opp en støpejernspanne men når den først har blitt varm, holder den på varmen lenge. Kjøtt passer utmerket å steke i en støpejernspanne, såvel som gryter og langkok.
  • Fungerer på alle typer komfyrer
  • Jevn varmefordeling
  • Tåler høye temperaturer
  • Holder varmen lenge

Panner i kullstål

Stekepanner i kullstål skal bli ordentlig innstekte, først når den har fått en patina er den klar og kan levere optimalt. Det er helt enkelt slik at jo mer du bruker kullstålpannen din desto bedre blir den. Kjøtt, fisk og pannekaker passer perfekt å steke i en stekepanne av kullstål.
  • Fungerer på alle typer komfyrer
  • Tåler høye temperaturer
  • Gir fin stekeoverflate

Panner med non stick- eller keramisk belegg

Disse stekepannene er veldig populære å bruke og gir et godt stekeresultat hver gang. En stor fordel er at du ikke trenger å bruke så mye fett når du steker mat i en stekepanne med non stick- eller keramisk belegg, og du får dermed en sunn matlaging. Non stick-stekepanner er spesielt egnet for mat som skal tilberedes ved lavere temperaturer, som fisk og grønnsaker. Stekepanner med keramisk belegg tåler høye temperaturer bedre. Husk også å bare bruke redskaper laget av tre, plast eller silikon i disse stekepannene for at belegget ikke skal skades.

Panner i kobber

Kobber leder varme raskt og jevnt, og derfor er stekepanner i kobber veldig effektive. Det ser også fint ut å servere maten direkte fra en stekepanne i kobber. Kobber er imidlertidig ikke magnetiske og fungerer derfor ikke på induksjonstopper.

Fine og høykvalitative panner hos Cervera

Velkommen til å oppdage vårt store utvalg av panner i ulike materialer, med forskjellige funksjoner og størrelser. Her finner du stekepanner fra mange velkjente varemerker som for eksempel Skeppshult, Le Creuset, Demeyere, De Buyer og Fiskars. Du bestiller enkelt og smidig en ny stekepanne online her, og du er også velkommen til å besøke en av våre butikker. Lykke til på kjøkkenet!