Handlekurv(0 produkter)

Din handlekurv er tom

Favoritter

Handlekurv(0 produkter)

Din handlekurv er tom

Fileteringskniv

For at fisken eller kjøttet skal komme til sin rett bør du investere i en fileteringskniv. En filékniv gjør det enkelt å skjære bort fiskeben og fett fra kjøttet. Da gjenstår de fineste bitene. Vil du ha tynne skiver med laks for å lage sushi eller jevne og fine skiver av juleskinken, har du kommet helt rett.
Fileteringskniv
Fileteringskniv
På lager
Kategori
Varemerke
Serie
Materiale
Produksjonsland
Farge
Pris
kr
kr
98 produkter
40 av 98 produkter

Fileteringskniv fisk

Har du prøvd å filetere med en vanlig kniv før? I så fall har du kanskje opplevd at det er vanskelig å få et jevnt resultat og ha kontroll over kniven og det du skal filetere? Med en fileteringskniv er det enkelt å filetere. Få jevne og fine skiver hver gang.
En fileteringskniv kommer godt med når du skal filetere fisken. Enten det er makrell, torsk eller laks, er en filetkniv alltid nyttig.

Laksekniv

Elsker du laks? i så fall er en laksekniv det rette valget for deg. En laksekniv er en lang kniv som er perfekt hvis du ønsker å kunne skjære tynne lakseskiver. At knivbladet er langt gjør at du kan skjære laksen i et drag.
Det finnes forskjellige typer laksekniver. Noen er olivenslipt og noen ikke. Olivensliping innebærer at bladet har små snitt, som gjør at laksen ikke fester seg til bladet.
Laksekniven kan også brukes hvis du skal skjære tynne skiver med skinke. Perfekt til juleskinken! En laksekniv er derimot ikke eksakt samme kniv som en skinkekniv. Lakseknivens knivblad er generelt mer fleksibelt enn skinkeknivens blad.

Sashimikniv

Vil du prøve å lage sushi hjemme? I så fall er en sashimikniv perfekt for deg! Sashimiknivens lange og avlange blad er slipt på den ene kanten. Knivens sliping gjør at det du skjærer bort enkelt fjernes fra det store stykket, nesten som at det får et lite dytt. I tillegg til å skjære tynne lakseskiver med kniven, kan du også skjære annet kjøtt i tynne skiver.

Skinkekniv

Knivbladet til skinkekniven er langt og tynt og passer utmerket til å skjære tynne og jevne skiver kjøtt. Skjær skinke, roastbiff eller annet kjøtt med kniven. Det er vanlig at skinkekniven har en spiss som er noe avrundet, for at kjøttet ikke skal skades. Det er også vanlig at knivbladet er olivenslipt, for at kjøttet enkelt skal falle bort fra bladet og ikke feste seg.
En skinkekniv ligner veldig på en laksekniv, forskjellen er bladet. På en skinkekniv er bladet stivere enn på laksekniven. Det går ofte fint å skjære laks med en skinkekniv.

Global fileteringskniv

Global tilbyr er bredt sortiment filetkniver. Enten du er på jakt etter en kniv med et bredt eller smalt knivblad, fleksibelt eller stivt, finner du det hos Global. Global produserer kniver av fantastisk kvalitet. Har først begynt å bruke Globals kniver kommer du mest sannsynlig til å ville utvide knivsamlingen med flere.

Oppbevar kniven riktig

Når du ikke bruker kniver er det viktig at den oppbevares på riktig måte. Heng den på en magnetlist på veggen eller plasser den i en knivblokk. Hos oss finner du flere forskjellige varianter av knivoppbevaring.