/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Sabor

Sabor tilbyr høykvalitative og profesjonelle støpejernsgryter og sandwichgriller for hjemmebruk. Produktene er designet med funksjonalitet og ergonomi i tankene, og anpasset til det skandinaviske kjøkkenet.
Sabor
Sabor
På lager
Varemerke

    A

  • B

Kategori
Designer
Materiale
Farge
Pris
kr
kr
128 produkter
40 av 128 produkter

Sabor støpejernsgryte

Støpejernsgryten er en klassiker på kjøkkenet og Sabor tilbyr fine støpejernsgryter i flere farger og størrelser. En støpejernsgryte kommer du til å ha nytte og glede av i mange år fremover, og kan også arves videre i generasjoner. Støpejernsgryten takler høye temperaturer, fordeler varmen jevnt og holder på varmen over lang tid, noe som tillater energisparende tilberedning og gjør den perfekt å sette frem rett på bordet for servering.
Lag langkokt gryte, stek, brød eller andre gryteretter på komfyren, i ovnen eller rett på grillen - støpejernsgryten passer alle slags induksjonstopper, ovner, griller og varmekilder inkludert gass-, keramikk- og elektriske plater. Sabors støpejernsgryte er utformet for den mangesidige bruken og det tidløse, elegante designet gjør den til en selvklar del av borddekkingen.

Størrelser og farger

Støpejernsgryten fra Sabor finnes i to forskjellige størrelser og i flere fine farger, for å møte ulike behov og kjøkken. Hos oss på Cervera finner du store og mellomstore støpejernsgryter på 6 liter og 4 liter i fargene zinfandel, rød, svart, creme og grå. Kanskje blir det en klassisk rød eller en lekker grå? Velg den som passer både deg og ditt kjøkken aller best, det finnes en for alle!

Sabor Airfryer

En airfryer gir deg friterte retter nesten helt uten olje. Du kan fritere alt fra pommes frites til kyllingklubber og reker samt gode bakevarer som smultringer og kanelboller. Med airfryeren, eller varmluftsfrityrkokeren som den også kalles, får du et sunnere resultat med en minimal mengde olje. I Sabor sitt sortiment finner du Sabor Airfryer fra serien Ultimate med en friteringsskål som rommer 5,5 liter, der du får godt med plass til det du ønsker å fritere.

Sabors utvalg

Sabors kjøkkenserie er en investering til kjøkkenet ditt som du kan dra nytte av hele livet, den møter en standard som er likeverdig med det den profesjonelle kokken søker. Sabor produserer produktene sine i industrikvalitet stål, herdet glass og støpejern - materialer som hører til i toppsjiktet når det kommer til matlaging og kjøkkenredskap, på grunn av deres holdbarhet og gode egenskaper til å lede og beholde varme.
Sabor har ikke bare fantastiske støpejernsgryter, de har også alt som du kan tenke deg trengs på et kjøkken. De tilbyr blendere, brødristere, kjøkkenmaskiner, vannkokere, miksere, ovnsformer, termokanner, gryter og stekepanner i høy kvalitet og med tidløst design, som passer til alle kjøkken og hjem.