/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Moccamaster

Moccamaster lager kaffetraktere som gir deg kaffe av høyeste kvalitet. Vil du være sikker på at du får en god kopp kaffe hver gang? Sjekk i så fall ut kaffebryggerne fra Moccamaster i forskjellige farger og modeller.
Moccamaster
Moccamaster
Finns i lager
Varumärke

  A

 • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
31 produkter
31 av 31 produkter

Beste kaffebryggeren ifølge mange

For deg som er på jakt etter den beste kaffetrakteren er Moccamaster et godt valg. De har flere ganger fått sertifikat, kvalitetsstempler og utmerkelsen “best i test” av ulike testpanel.
Kaffemaskinene har automatisk avstengning, dryppstopp, mulighet til å justere varmeplaten, termobeholder og indikatorlampe som begynner å lyse når maskinen har behov for avkalking. Med andre ord er de svært gjennomtenkte, med funksjoner utviklet for å passe dine behov.
Velg blant mange forskjellige modeller og finn den beste maskinen for deg.

Stor eller liten kaffebrygger

Uansett om du leter etter en stor eller liten kaffetrakter, har Moccamaster det du søker. Noen er utviklet for å kun brygge en kopp kaffe av gangen, og andre kan brygge opp mot 20 kopper kaffe på en gang.

Modeller

Har du noensinne lurt på modellnavnene? Mye kan leses på bokstavene og tallene. Tallene forteller hvilken serie kaffemaskinen tilhører, og bokstavene står for ulike egenskaper. For eksempel står H for basismodellen, CD har sylindrisk kopp, B har manuelt dryppstopp og AO har auto-off-funksjon.

Moccamaster Cup One

Med Cup One kan du brygge en stor kopp kaffe. Den kommer sammen med varmeisolerende kopper og brygger rett ned i den varmeisolerende koppen. Perfekt når du har det travelt - kaffen blir nemlig klar på kun fire minutter. Den er også perfekt for den mindre husholdningen eller hvis det bare er én kaffedrikker i familien.

Grand

Trakterne som er merket med “Grand” kan brygge opp mot 20 kopper kaffe, noe som tilsvarer 1,8 liter. Perfekt til kontoret eller hvis du ofte har mange kaffetørste gjester på besøk.

Moccamaster farger

Moccamasters kaffetraktere kommer i en mengde forskjellige farger. Velg mellom alt fra sober svart og hvit til fargesterk rød.

Lages for hånd

Kaffetrakterne lages for hånd. De går i tillegg gjennom en manuell test, en testbrygging, før de forlater fabrikken i Nederland.

Miljøvennlige materialer

Alle materialene er gjenvinningsbare og nedbrytbare.

10 års garanti

Ved å registrere kaffemaskinen din hos Moccamaster får du 10 års garanti. Registrer den innen 6 måneder fra da du kjøpte den. Hvis den ikke er registrert får du 5 års garanti.
Garantien omfatter ikke kalkskader. Tenk derfor på å regelmessig avkalke trakteren din.

Avkalk kaffebryggeren

Det er flere grunner til at det er positivt å avkalke bryggeren din regelmessig: den får lengre livstid, kaffen smaker bedre og får perfekt temperatur. Selve bryggingen blir også mer stillegående, perfekt for tidlige morgener!
Hvor ofte du trenger å avkalke kaffemaskinen din avhenger av hvor kalkrikt vannet er der du bor. En tommelfingerregel for deg som bor der vannet er veldig kalkrikt er å avkalke maskinen ca. hver 40. brygging.

Slik avkalker du Moccamasteren din:

 • Doser 1 liter avkalkingsmiddel i vannbeholderen
 • Plasser et filter i filterholderen
 • Sett på kaffebryggeren
 • La halvparten av avkalkingsmiddelet renne gjennom
 • Slå av maskinen
 • La bryggeren stå i 30 minutter
 • Slå på bryggeren
 • La alt avkalkingsmiddelet renne gjennom
 • Gjenta trinnene to ganger, men nå med rent vann

Startet i en garasje

Gerard C. Smith ønsket å lage kaffetraktere som ga verdens beste kaffe. Han startet jobben i garasjen sin hjemme i Nederland for over 50 år siden. Snart hadde han skapt den første Moccamasteren som ga den fantastiske kaffen som han hadde drømt om. Når han var fornøyd med smaken fortsatte han å forbedre maskinen ytterligere, for eksempel ved å gjøre den mer brannsikker.