/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Hinza

Hinza tilbyr funksjonelle og vakre vesker i plast. Hinzavesken finnes i forskjellige størrelser og farger. Vesken passer like bra til å bruke når du skal handle som når du skal på stranden. Eller hvorfor ikke bruke den som praktisk oppbevaring?
Hinza
Hinza
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
62 produkter
40 av 62 produkter

Hinza veske

Hinzavesken har blitt en storfavoritt hos mange. Velg mellom en stor og en liten Hinzaveske. I tillegg til størrelse kan du velge mellom flere forskjellige farger.

Hinza kjøleveske

Bruk Hinza vesken din som kjøleveske. Med den smarte innsatsen du kan kjøpe til forvandler du raskt vesken til en kjøleveske. Hinzavesken beskytter kjølevesken fra smuss og du trenger derfor ikke å bekymre deg for hvor du setter ned vesken. Hvorfor ikke bruke kjølevesken når du skal handle? Perfekt for varme sommerdager som strandveske.

Hinza innerveske

Den praktiske innervesken er enkel å plassere i vesken. Veldig fin hvis du ønsker å ha mulighet til å stenge vesken ordentlig.

Hinza Green Plastic

Hinza Green Plastic er Hinzavesken som er basert på sukkerrør. Dette er en måte for Hinza å kunne tilby et klimasmart valg. De vanlige Hinzaveskene er slitesterke og har dermed en lang livslengde. Alle veskene er laget av plast som kan resirkuleres.

Om Hinza

Perstorp AB laget den første plasten i Sverige i 1918 og var under 50-tallet den største plastprodusenten i Skandinavia. Selskapet utviklet i løpet av 50-tallet plastvesken som senere skulle bli forgjengeren til Hinzavesken. Designeren bak vesken var Curt Christoffersson. Vesken ble populære ettersom den fungerte så bra når matvarer skulle bæres hjem fra butikken. Når butikkene begynte å tilby plastposer ble produksjonen av plastvesken lagt ned. Karin Bachstätter er barnebarnet til gründeren av Perstorp AB. Hinza AB har sin produksjon i Hillerstorp i Småland. Takket være at fabrikken ligger der den er, blir det korte transporter Bachstätter kan selv ha full kontroll over produksjonen.