/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Klong

Klong er en lyd, eller en form for klang. Klong er også en merkevare som verner om det tidløse, som ønsker å overraske og gi uventede opplevelser. Klong møter det åpenbare med noe uventet.
Klong
Klong
Finns i lager
Varumärke

  M

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
104 produkter
40 av 104 produkter
Klong er varemerket som verdsetter det tidløse uttrykket, men som samtidig vil overraske. I det designet som tidligere virket åpenbart, tilsetter Klong en ny detalj som forandrer det gamle. Klong tør å bryte etablerte mønstre og skape nye veier.
Designere som jobber for Klong går sine egne veier og finner egne uttrykk i stedet for å se på andre. Det handler ikke om å tørre å se det andre ennå ikke har sett og så deretter tørre å uttrykke det.
Majoriteten av designere kommer fra Sverige, men inspirasjonen hentes fra alle verdens hjørner.
Det har gått ca 20 år siden Klong startet opp. Tanken var da å utvikle en kolleksjon produkter som fungerte like bra hver for seg, som side ved side, for å på lang sikt bli utnevnt som klassikere. Slik har det også blitt.
I Klongs sortiment finnes alt fra lyslykter, oljelamper, vaser, møbler og belysning.

Populære produkter

Klong sitt mål når selskapet ble startet opp var å skape klassikere, og det har de også gjort.

Gloria

Lysholderen Gloria er like vakker for seg selv som med et tent lys i. Med et tent lys i fungerer den omringede gloriaen som en måte å sette lyset i sentrum. Når lyset ikke r tent fungerer lysestaken i stedet som en vakker sirkelformet skulptur.
Gloria finnes i to størrelser og er laget i massiv messing med en overflate som er nikkelplatert.
Vil du variere bruken av lysestaken kan du kjøpe til en vase som du plasserer i lysholderen. På den måten kan du i stedet la en vakker blomst eller vekst stå i sentrum.

Constella

Constella er en leken lysestake som kan varieres på flere forskjellige måter. Constella finnes i messing og aluminium i to forskjellige størrelser, i den mindre varianten er det plass til fem telys og ti i den større.
Gi lysestaken din en personlig touch ved å velge innsatser som du kan plassere i lysestaken. Innsatsene finnes i form av glassvaser, mulighet til å sette i antikklys i lysholderen og stjerneformede lysmansjetter. Et innsats-sett er også en perfekt gave å gi bort til noen som allerede har en Constella-lysestake.

Äng

Når Klong lanserte Äng spurte vi oss hvordan vi hadde arrangert blomster før. Äng er nemlig en vase som gir hver blomst muligheten til å stå separat og dermed også i forskjellige høyder.
Vasen Äng er en munnblåst glassvase med en håndlaget innsats i messing. Messingen finne si de ulike variasjonene: messing, svertet messing, grågrønn messing og forsølvet messing. Vasen er rund eller rektangulær og finnes i forskjellige størrelser.

Patina

Oljelampen Patina er den perfekte blandingen mellom nytt og gammelt. Patina er en oljelampe med rette og fine linjer. Navnet kommer fra at overflaten forandres over tiden. Oljelampen er laget i stål og har en kobberoverflate eller en lakkert overflate. For å tenne lampen er det bare å skru på det lille hjulet på siden av lampen.

Jazz

Lyslykten Jazz skaper et fantastisk lysskinn når den er tent. Jazz er en lyslykt som finnes i flere forskjellige størrelser. Bland gjerne størrelser for å skape en vakker lyseffekt.

Serier fra Klong

 • Krukan Trio
 • Fanny
 • Gondol
 • Gömma
 • Kluster
 • Orb
 • Patina
 • Skott
 • Svante
 • Telluria
 • Vesper