/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Cult Design

Cult Design har et bredt sortiment av porselen. Er du på jakt etter en oppvaskmiddelpumpe i porselen, en nisse eller tallerkener, har du kommet helt rett. Noen populære serier er blant annet Orient og Kub.
Cult Design
Cult Design
Finns i lager
Kategori
Varumärke

    A

  • B

Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
89 produkter
40 av 89 produkter

Cult Design - funksjonelle hverdagsprodukter

Cult Design ble grunnlagt i 2001 av Marita Lord og skaper funksjonelle hverdagsprodukter, stort sett i keramikk. Designet og utviklingen av produktene skjer i Gøteborg og produksjonen i Guangdong-provinsen i Kina. Via et tett samarbeid med fabrikken i Kina overvåker designteamet håndverkprosessen fra begynnelse til slutt, og sikrer også at fabrikkene har et godt arbeidsmiljø. Cult Design fokuserer blant annet på eksepsjonell kundeservice og kompromissløs høy standard.

Cult Design designprosess

Keramikk er Cult Designs hovedmateriale. Produktene deres er også laget av porselen, terracotta, stein- og leirgods. Cult Design vil tilby hverdagsprodukter som beriker hverdagen din med ekstraordinært design. Hvert produkt gjennomgår en gjennomtenkt prosess der den passerer minst 44 par hender fra tegningen er laget til produktet er ferdig, for å garantere at kvaliteten er opp til den standarden som kundene er vant til. Samtidig tør Cult Design å prøve nye konsepter ofte, for å ha en så optimal og elegant løsning som mulig.

Cult Design - serier

Varemerket tilbyr flere fine serier og deler.

Cult Design Orient

Serien Orient passer de moderne menneskene. Delene speiler samtiden vår der maten har blitt mer flerkulturell. Porselenet passer både hverdag og fest. For at delene skal bli så unike som mulig, gjøres alle momenter i prosessen for hånd.
I tillegg til porselen å sette frem på bordet finner du også den populære Cult oppvaskmiddelpumpen i Orientserien.

Cult Design nisse

Fyll hjemmet med lekne og vellagde nisser. Porselensnissene finnes i ulike design og størrelser. Er du på jakt etter en fin skogsnisse å plassere i hjemmet, finner du den i det brede sortimentet av nisser.