/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Dorre

Familieselskapet Dorre utvikler designprodukter for alle. I sortimentet finner du bestikksett, knivsett, oppvaskstativ, drinktilbehør og mye mer. Produktene er laget i robuste materialer, i et tiltalende design.
Dorre
Dorre
Finns i lager
Varumärke

    S

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
342 produkter
40 av 342 produkter

Dorre - Kjøkken, Bar og Living

De tre områdene som først og fremst har stått i fokus de seneste fem årene er Kjøkken, Bar og Living. Kategoriene Kjøkken og Bar har eksistert lenge. Living står for den litt mer trendbevisste kategorien som tilbyr produkter til hjemmet.

Kjøkken

I kategorien Kjøkken kan du finne alt du trenger til gløggfesten, som gløggkolbe, gløggkaraffel, gløgglass og gløggskjeer som sammen utgjør det perfekte gløggsettet.
Bestikk finnes også i denne kategorien. Dorre tilbyr bestikk i et variert design for å nå en bred målgruppe. Bestikkene kan kjøpes både stykkevis og i sett.
Hos Dorre finner du alt du trenger for å kunne dekke opp til et innbydende kaffeselskap. Finn den perfekte kaffekjelen, melkekannen og kakefatet.
Leter du etter noe til ost- og vinkvelden, har Dorre også det. Dorre har et flertall ostebrett og osteknivsett. Perfekt for deg som liker å dekke opp med et ostebrett og et glass vin etter middag.
Du kan også finne blant annet morter, kasseroller, knivblokk, hvitløkspresse og et knivsett i denne kategorien.

Bar

I Dorres Bar kategori kan du finne champagnekjølere, vinkjølere, vinkarafler, vinåpnere og champagnesabel.
I denne kategorien finner du alt du trenger for å skape den perfekte drink opplevelsen hjemme. Ingenting trenger å overlates til tilfeldighetene med et fullt rustet barsett hjemme. Inviter hjem venner og imponer med en fin og vellaget drink med hjelp av mudler, isknuser, måleglass og elegante drinkpinner. Med dette utstyret er det ikke vanskelig å lage drinker som en profesjonell. 

Living

I kategorien Living kan du finne lyslykter i blant annet sølv eller messing, lysestaker, serveringsvogner, fruktskåler, fruktkurver og hyller.

Holdbarhet og miljø

Det at Dorre ønsker å produsere prisverdig design på en rask måte, betyr ikke at de vil kompromisse på verken arbeidernes arbeidsvilkår eller på sitt miljøansvar.
I dag er produksjonen flyttet til utlandet, og det har blitt utviklet en gjennomarbeidet rutine for å kunne kontrollere at arbeidsforholdene går i linje med menneskelige rettigheter. Ved hvert nytt samarbeid blir det gjort en bakgrunnskontroll av leverandøren og fabrikken før det tas en beslutttning om samarbeid. Deretter utføres kontinuerlige oppfølginger som både er uanmeldte og planlagte.
Miljøaspektet er alltid inkludert i alt fra emballasje til transport til hvordan restavfall best kan resirkuleres.

Historie

Dorre Home AB er familieselskapet som tredje generasjonen nå har tatt over. Selskapet ble grunnlagt i 1963 i Borlänge av Ove og Inga-Lisa Johansson. Alt startet i kjelleretasjen til Ove og Inga-Lisa, der de for hånd laget produkter av kobber, tre, keramikk og smiing. Produktene de laget solgte de videre til store varehus som PUB og NK i Stockholm. Ti år etter de startet, flyttet selskapet fra kjelleretasjen til de lokalene som brukes den dag i dag. Dog med fire etappers utbygging som et resultat av selskapets konstante ekspansjon.