/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Kosta Boda

Kosta Boda
Kosta Boda
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
149 produkter
40 av 149 produkter
Kosta stilte ut under Stockholmsutstillingen 1897, men fikk da kritikk for at glasset mest lignet det som ble lagd ute i Europa. Da ble idéen om å ansatte en egen designer født. Idéen vokste seg raskt sterk og er fortsatt hovedgrunnen bak verkets stadig utvikling av sortimentet. 
Våre designere er blant de mest kjente i verden, ikke bare i Sverige. En fellesnevner for dem alle er lysten til å utvikle glassets potensiale. Å alltid tøye grensene for hva som er mulig. Teknikkene er både klassiske og helt nye, ofte utviklet av håndverkerne i verkstedene når de jobber med å virkeliggjøre designernes idéer.
Den tette dialogen mellom designere og de dyktige håndverkerne pågår daglig og fortsetter å skape unikt glass til glede for dagens omverden og kommende generasjoner.
Dagens produksjon foregår på moderverket i Kosta.
 
Kosta Boda serier: Björk, Brains, Brick, Bruk, Chateau, Contrast, Cupcake, Fidji, Friendship, Globe, Limelight, Line, Make Up, Mine, Mirage, My Wide Life, Open Minds, Red Rim, Septum, Snowball, Still Life, Sugar Dandy, Tattoo och Vision.