Kosta Boda

Kosta Boda
Kosta Boda
123 produkter

Sortere på:

Popularitet
40 av 123 produkter
Kosta stilte ut under Stockholmsutstillingen 1897, men fikk da kritikk for at glasset mest lignet det som ble lagd ute i Europa. Da ble idéen om å ansatte en egen designer født. Idéen vokste seg raskt sterk og er fortsatt hovedgrunnen bak verkets stadig utvikling av sortimentet. 
Våre designere er blant de mest kjente i verden, ikke bare i Sverige. En fellesnevner for dem alle er lysten til å utvikle glassets potensiale. Å alltid tøye grensene for hva som er mulig. Teknikkene er både klassiske og helt nye, ofte utviklet av håndverkerne i verkstedene når de jobber med å virkeliggjøre designernes idéer.
Den tette dialogen mellom designere og de dyktige håndverkerne pågår daglig og fortsetter å skape unikt glass til glede for dagens omverden og kommende generasjoner.
Dagens produksjon foregår på moderverket i Kosta.
 
Kosta Boda serier: Björk, Brains, Brick, Bruk, Chateau, Contrast, Cupcake, Fidji, Friendship, Globe, Limelight, Line, Make Up, Mine, Mirage, My Wide Life, Open Minds, Red Rim, Septum, Snowball, Still Life, Sugar Dandy, Tattoo och Vision.