/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Inspireres av Kosta Boda - ekte designkjærlighet

Inspireres av Kosta Bodas nyheter 2024. Glasskunst full av farge, form og kreativitet
Inspireres av Kosta Boda - ekte designkjærlighet
Inspireres av Kosta Boda - ekte designkjærlighet
Helt siden 1742 har Kosta Boda invitert til en designverden full av farge, form og kreativitet. Varemerket, som er en av Sveriges mest kjente glassverk, streber etter å skape glass som er kreativt, inspirerende og dristig, samtidig som det er lett tilgjengelig.
"Vi ønsker at vårt sortiment skal være et valg både i dag og i morgen, og vi ønsker at det skal tilføre inspirasjon og noe vakkert i hverdagen."

Fremgangsrike designsamarbeid

I løpet av årene har Kosta Boda samarbeidet med mange kjente designere og kunstnere som Bertil Vallien, Åsa Jungnelius og Hanna Hansdotter. Disse samarbeidene har resultert i nyskapende design og vunnet internasjonal oppmerksomhet og anerkjennelse, noe som har bidratt til Kosta Boda sin suksesshistorie.

Crackle – munnblåst glass designet av Åsa Jungnelius

Serien Crackle gjør en glassblåseres mareritt, nemlig sprukket glass, til sin signatur. Under produksjonen brukes en ny teknikk der det varme glasset kjøles ned i iskaldt vann. I møtet mellom varmt og kaldt skapes en krakelert overflate som også har gitt serien navnet sitt - Crackle. Serien er designet av Åsa Jungnelius og vant i 2023 den prestisjetunge internasjonale Red Dot Product Design Award i kategorien "Best of the Best".

Rocky Baroque – en unik serie lysestaker og vaser

Rocky Baroque er en dristig og leken tolkning av den klassiske søylen, designet av Hanna Hansdotter. Med sine livlige farger og sterke design tar Rocky Baroque en naturlig plass i ethvert kreativt hjem.
"Jeg merker at jeg tiltrekkes til tilstander der kontekster møtes og utfordres, og befinner meg gjerne i krysningen mellom det brutale og det dekorative."

The Rock – en hyllest til en ikonisk klassiker

The Rock er navnet på serien lyslykter i farget glass som Hanna Hansdotter har designet som en hyllest til Anna Wolffs ikoniske klassiker Snowball fra Kosta Boda.
”Jeg ville gi et moderne uttrykk til noe bekjent, en pålitelig klippe å lene seg mot. Derav navnet The Rock.”

Gabba Gabba Hey – gorillaen som tiltrekker seg oppmerksomhet

Gjør hjemmet ditt mer lekent og interessant med den lakkerte glasskulpturen Gabba Gabba Hey! Gorillaen som ble lansert i 2010 er designet av Ludvig Löfgren. Den sitter og hviler med armene i kors og tiltrekker seg umiddelbart oppmerksomheten i rommet.

Kappa – den perfekte gaven designet av Mimmi Blomqvist

Kappa er en serie vaser fra Kosta Boda der designet er inspirert av en spesifikk del av glassblåsningsprosessen der en glassboble, også kalt kappa, dannes på toppen av formen under produksjonsprosessen. Vasene finnes i både små og store modeller og er en perfekt gave til brudeparet eller den designinteresserte studenten.

Flere glass og glasskunst fra Kosta Boda

Finns i lager
Varumärke

    A

  • C

Kategori
Material
Färg
Pris
kr
kr
196 produkter
40 av 196 produkter