/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Cosori

Cosori Airfryer gjør at du kan tilberede mat på en sunn måte. Med en Cosori varmluftsfrityrkoker kan du fritere med kun en liten mengde olje. På Cervera finner du mange forskjellige modeller av Cosori kjøkkenmaskiner som Smart, Premium og Pro. I tillegg finnes også Dehydrator som lar deg tørke sopp og annen mat.
Cosori
Cosori

Cosori Premium Airfryer

Selskapet produserer flere ulike modeller varmluftsfrityrkokere, som det også kalles. Felles for alle produktene deres er den høye kvaliteten som har gjort at de har vunnet airfryer best i test-utmerkelser flere ganger, og deres brukervennlige og lekre design som de blant annet har vunnet Red Dot Design Awards for.
Modeller som Cosori Premium Airfryer, Cosori Smart Airfryer, Cosori Pro Airfryer og Cosori CP 158 er alle eksempler på modeller som raskt og enkelt tilbereder sunn mat.

Hva er en airfryer

Det er en kjøkkenmaskin som tilbereder og friterer maten din med kun den minste mengden stekefett, olje eller annet matfett. Dette er mulig ettersom tilberedningen skjer ved hjelp av sirkulerende varmluft.

Varmluftstilberedning gjør at maten får en jevn og fin stekeoverflate. Det er dessuten veldig enkelt å tilberede mat med en varmluftsfrityrkoker. Alle Cosori maskiner er forprogrammerte med programmer som gjør at du enkelt kan tilberede kylling, pommes frites, churros eller forskjellige grønnsaker.
Cosori airfryer varmluftsfrityrkoker Premium rød

Cosori Airfryer Dehydrator

En multifunksjonell Dehydrator kan gjøre alt som en airfryer kan gjøre. I tillegg har den en uttørkingsfunksjon som gjør at du kan tørke sopp, frukt, bær og andre råvarer slik at de holder lenge. Med hjelp av en Dehydrator kan du for eksempel tørke sopp slik at du kan lage soppretter som kantarelltoast eller saus med sopp året rundt!

Cosori tilbehør

Til hver modell inngår bortsett fra selve frityrkokeren:
  • Matkurv / Friteringskurv
  • Stativ/grillrist med 5 spyd
  • Brukermanual
  • Oppskriftshefte med over 100 oppskrifter
Cosori airfryer permium tilbehør

Cosori oppskrifter

Det medfølger en oppskriftsbok med over 100 ulike oppskrifter med enkle guider til hvordan du tilbereder dem.
Enten du er nybegynner på kjøkkenet eller en ekspert, kan du bli inspirert av oppskriftene eller lære det grunnleggende om hvordan du lager mat med en airfryer. Hvorfor ikke prøve å lage churros med en airfryer. Eller hvis du vil lage noe like godt som sunt, friter brokkoli eller blomkål! Oppskrift på churros og andre desserter, lunsjer, middager og mellommåltider finner du også.

Hva er forskjellen mellom en Airfryer og en varmluftsovn?

Forskjellen mellom en varmluftsfrutyrkoker og en varmluftsovn er at når du lager mat i en airfryer tilberedes maten i en mindre beholder, som også har en høyere lufthastighet og raskere når en høy temperatur. Dette gjør at tilberedningstiden blir kortere og mer konsentrert.
Cosori Premium airfryer varmluftsfrityrkoker frityrkoker sunn app VeSync

Cosori varmluftsfrityrkoker med VeSync-app

Med Cosori sin Smart wifi VeSync-app kan du styre airfryreren din. Med hjelp av telefonen kan du manøvrere kjøkkenapparatet ditt enten du er hjemme eller utenfor hjemmet. Du kan for eksempel sette på frityrkokeren din på vei hjem slik at den er varm når du kommer hjem, eller overvåke matlagingen din fra sofaen. Du får en alarm om når det er på tide å snu eller ta ut maten.

Cosori på Cervera

Vi på Cervera er glade for å kunne tilby kundene våre et flertall kjøkkenmaskiner fra Cosori. Populære modeller som Premium, Smart og Dual Blaze Airfryer som gjør matlagingen enklere og sunnere.