/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Byon

Byon er kjent for sin Curlie vase, Korall lampe, lyslykter, krukker og andre interiørprodukter. En fellesnevner for Byon sitt design er en leken og fargerik stil.
Byon
Byon
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
207 produkter
40 av 207 produkter

Byon lyslykt

Byon er kjent for sine fargerike lyslykter, krukker og andre interiørprodukter. Det svanske varemerket er kjent for sin herlig lekne og fargerrike stil, både hos Korall lampene og andre fantastiske interiørdetaljer fra Byon.

Byon vase Curlie

Den vakre stripete og gule Curlie vasen er en av Byons kjente silhuetter. En Byon vase er en eksplosjon av farger og former. Tanken bak Byon er bygd på oppfordringen til å blande nytt og gammelt, forskjellige stiler og materialer, ønsker de å få oss til å våge litt mer når det gjelder interiøret vårt. Et annet eksempel på dette er deres nydelige skjellvase i forskjellige modeller og farger.

Mini Byon Collection

Byon tar også vare på barnas måte å se på saker og ting, og hvordan de ser på verden fra en litt annen synsvinkel. Dette gis uttrykk for i Mini Byon Collection, som strekker seg fra nyfødte til skolealderen. Koselige skyer, kaninlamper, keramiske ballonger, vakre borddekorasjoner og eventyrsamlinger finnes i denne søte kolleksjonen.

Interiørdetaljer fra Byon

Byon har et tydelig mål, å skape interiørdetaljer som får oss til å smile. Og de kommer alltid tilbake med nye idéer og uttrykk, klare til å gi hjemmet ditt det lille ekstra.