/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Jamie Oliver

En stekpanna fra Jamie Oliver er en populær gave. Her finner du et bredt utvalg av panner av høy kvalitet.
Jamie Oliver er kjent som “Den nakne kokken” og for sitt samarbeid med Tefal, som har resultert i flere stekepanner. Fra den kjente Cook’s Classic Stekepanne 28 cm i rustfritt stål med non-stick belegg til støpejernspanne, traktørpanne og kasseroller. Alle med den karakteriske røde Thermo-Spot sirkelen i midten.
Jamie Oliver
Jamie Oliver
Saatavilla
Tuotemerkki

    A

  • B

Tuoteryhmä
Suunnittelija
Materiaali
Väri
Hinta
kr
kr
209 produkter
40 av 209 produkter

Jamie Oliver Tefal kokekar

Han har vært med på å utvikle mange produkter for kjøkkenet.
Mest kjent er seriene med høykvalitative kokekar som han designet sammen med det franske selskapet Tefal. De har utviklet flere serier med kokekar som Jamie Oliver Everyday, Jamie Oliver Premium og Classic som i de fleste sett finnes som stekepanner, traktørpanne, støpejernspanne, stekepanne med lokk og wokpanne.
Stekepannene fungerer på induksjonstopp og på stort sett alle komfyrer og kan også brukes i ovnen.

Jamie Oliver Classic Stekepanne

De klassiske stekepannene er laget av anodisert aluminium og har et non-stick belegg som forenkler matlagingen.
Stekepannene er utrustet med en karakterisk Tefal varmeindikator. Med hjelp av en rød Thermo-Spot midt i stekepannen kan du se når stekepannen har oppnådd perfekt temperatur.
I likhet med øvrige serier finnes disse stekepannene i et flertall størrelser: Stekepanne 28 cm er den vanligste størrelsen på stekepanner, men det finnes også en noe mindre stekepanne på 24 cm i diameter og en større stekepanne på 30 cm, når du har behov for å lage masse mat til familien eller gjestene.

Jamie Oliver kjøkkenkniver

Han har også designet andre kjøkkenprodukter som skjærebrett, bakeformer og først og fremst kniver.
Sammen med Tefal har han designet flere kokkekniver, kjøkkenkniver og brødkniver.

Den nakne kokken

Gjennom matlagings tv-serien “The naked chef” (Den nakne kokken) fikk han gjennombruddet sitt. Serien begynte å sendes i 1999 og idéen bak var at maten skulle være enkel. Det nakne refererer altså til maten, ikke han selv.

Jamie Oliver oppskrifter

Enkelheten er noe han har tatt med seg gjennom hele karrieren sin. Han er kjent for oppskriftene sine med 5 ingredienser og måltider som tar kun 15 min å lage.
Han har samlet disse oppskriftene i en rekke kokebøker med enkle og gode oppskrifter og er også en forkjemper for vegetarisk matlaging, noe han presenterte i kokeboken Veggis: enkel og fristende vegetarmat for alle.

Jamie Oliver pizza

I tillegg til den vegetariske matlagingen brenner han også for det italienske kjøkkenet. Pizzaen og carbonaraen hans er populære oppskrifter verden over og serveres også på hans egne restaurantkjede Jamie's Italian.

Jamie Olivers kalkun

Han er tross alt en engelskmann så noen av hans mest elskede oppskrifter gjennom den over 20 år lange karrieren er engelske klassikere som kalkun, både helstekt kalkun og kalkun i ovnen, og hans magiske oppskrift på boeuf bourguignon.

Enkel og sunn matlaging

Vi på Cervera er stolte av å kunne tilby Jamie Olivers produkter. Delvis fordi kjøkkenutstyret i seg selv er veldig bra, og delvis fordi vi liker hans tilnærming til matlaging der det enkle, sunne, gode og gjerne vegetariske står i sentrum. Slagordet Tefal bruker til deres felles produkter “For enkel matlaging hver dag”, er også i tråd med vår egen visjon!