/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Woll

Woll er et tysk kvalitetsmerke med over 40 års erfaring på gryter og stekepanner. De er kjent for sine holdbare stekepanner i støpt aluminium med smarte løsninger. I Woll sitt sortiment finner du garantert et kokekar som vil bli en ny favoritt på kjøkkenet ditt.
Woll
Woll
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
34 produkter
34 av 34 produkter

Woll Stekepanne

Woll stekepanner er produsert i førsteklasses materialer med et non-stick belegg som gir deg det beste matlagingsresultatet. Stekepannene i serien Diamond er laget i støpt aluminium med et PFOA-fritt femlagsbelegg som blant annet består av diamantpartikler. Dette gjør stekepannene svært ripebestandige og slitesterke. Alle stekepannene er utrustet med avtagbart håndtak som gjør at pannene også kan brukes i stekeovnen. De kan i tillegg brukes på alle varmekilder, inkludert induksjon.
I tillegg til stekepanner i flere forskjellige størrelser, finner du også traktørpanner, wokpanne og grillpanne i Woll sitt sortiment.

Woll Gryter

I sortimentet finner du også flere forskjellige gryter i ulike størrelser. Velg mellom gryter i støpt aluminium fra Diamond-serien eller gryteserien Concept i stål og aluminum. Concept grytene har et praktisk litermål på innsiden og kommer med et multifunksjonelt lokk som sørger for enkel helling samt smidig oppbevaring. Samtlige gryter er kompatible på induksjonstopp, i tillegg til øvrige kokeplater og komfyrer.

Woll’s serier

Woll har gryter og panner av høy kvalitet fra seriene:
  • Diamond Lite
  • Diamond WR Logic
  • Eco Lite
  • Concept