/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

OBH Nordica

OBH Nordica går i forkant av utviklingen av innovative husholdningsprodukter. I tillegg til at selskapets produkter er godt gjennomtenkte når det gjelder bruk, har de også et lekkert design som appellerer til mange og tør iblant også å skille seg ut.
OBH Nordica
OBH Nordica
På lager
Kategori
Varemerke

    O

Materiale
Farge
Pris
kr
kr
64 produkter
40 av 64 produkter
En maskin fra varemerket er enkel i bruk og robust, samtidig som den kan kjøpes for en rimelig sum. Selskapet synes ikke at god funksjon og design skal koste alt for mye.

Historie

OBH Nordica ble lansert i 2002, men alt startet lenge før det. Faktisk startet alt med en hårføner.

1959

Den profesjonelle hårføneren ble tilgjengelig for private konsumenter når Bertil Joffe lanserte den i 1959. Hårføneren ble en stor suksess og Joffe fikk mulighet til å utvide sortimentet sitt med husholdningsapparater. Husholdningsapparatene ble satt stor pris på rundt i Sverige og kunne finnes i hvert og annethvert hjem.

1986

De to brødrene Peter og Thomas Ek kjøpte selskapet av Joffe i 1986 og utviklet deretter de fire varemerkene Tefal, Rowenta, Carmen og Nordica.

2002

Nordica AB og Ole Bødtcher-Hansen A/S slo seg sammen i 2002 og OBH Nordica ble lansert i 2003.

2015

I 2015 ble selskapet en del av Groupe SEB som har hovedkontoret sitt i Frankrike, og har aner helt tilbake til 1857.

Kjøkkenmaskiner

Hvis du vil ha en pålitelig kjøkkenmaskin, bør du velge en kjøkkenmaskin fra OBH Nordica. Enten du er ute etter en kaffetrakter, kaffekvern, blender, iskremmaskin, vannkoker, håndmikser, foodprosessor, brødrister, stavmikser, sandwichgrill, knivsliper, bakemaskin, popcornmaskin, vaffeljern, Sous Vide, airfryer eller actifryer, finner du det hos OBH Nordica. Varemerket har også kasseroller, stekepanner og mye mer i sitt kjøkkensortiment.

OBH Nordica Airfryer

Airfryere har revolusjonert synet på fritert mat. Med en airfryer kan du nemlig fritere med luft, som din eneste ingrediens. Det er både smidig, godt og samtidig sunt. I tillegg til å luftfritere kan du også lage mat og bake med airfryeren din.

OBH Nordica OptiGrill

En OptiGrill er en elektrisk grill som gjør det mulig å grille på kjøkkenbenken eller på bordet. Grillene har en mengde gjennomtenkte detaljer som gjør at du får et perfekt resultat hver gang du skal grille. Ved hjelp av grillens sensorer, måles maten og tilberedningen. En OptiGrill er perfekt for de som ønsker å kunne grille uten all ekstrajobben som noen griller krever. Grill hvordan og når du vil på en grill som ikke tar opp mer plass enn en müslipakke. 

OBH Nordica stavmikser

Med en stavmikser kan du mikse og puree det meste uten behov for en maskin som tar mye plass i kjøkkenskapene. Bruk stavmikseren din til smoothies og supper og mye mer.

Designing good life

Selskapet formulerer visjonen sin med ordene “Designing good life”. Selskapets mål er å lage husholdningsprodukter som gjør forbrukernes liv lettere og tilbyr dem til en fornuftig pris.

Veldedighetsarbeid

Selskapet støtter Star of Hope, som jobber for å gi fadderbarn muligheten til å utdanne seg og dermed få bedre forutsetninger i livet. Selskapets grunnleggere har flere ganger vært til stede for å se hvordan arbeidet gjennomføres og fungerer i andre land.
Innsamlings- og bistandsorganisasjonen Star of Hope sine verdivurderinger bygger på at alle mennesker har samme verdi. En verdivurdering selskapet står bak.