/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Georg Jensen

Kvalitetshåndverk og tidløs estetikk er stikkordene i Georg Jensens designarbeid. Designselskapets historie  startet for over 100 år siden med en designfilosofi om å skape design med både funksjon og skjønnhet. I Georg Jensens sortiment finner du alt fra lysestaker til nøkkelringer, til bestikk og salt- og peppersett. 
Georg Jensen
Georg Jensen
Finns i lager
Varumärke

    T

Kategori
Material
Färg
Pris
kr
kr
246 produkter
40 av 246 produkter

Georg Jensens lysestaker

Georg Jensens lysestaker finnes i dag i flere ulike former som alle går i linje med selskapets stilfulle design.

Cobra lysestake

Georg Jensens Cobra-lysestaker er veldig populære. Navnet gjenspeiler lysestakens form, som ligner på en kobra som snor seg oppover. Lysestakene er designet av Constantin Wortmann og finnes i flere ulike størrelser. Det er den mindre varianten som er 16 cm og den større gulvlysestaken som er 60 cm og passer for kubbelys. Det finnes også mellomhøye Cobra lysestaker som er mellom 20 cm og 50 cm. Det er veldig fint å kombinere flere lysestaker i samme eller i forskjellig høyde.
I tillegg til lysestaker er Cobra også tilgjengelig som skål, lampe og lyslykt.
Georg Jensen lysestaker Cobra i rustfritt stål
Georg Jensen lysestake Harmony i gull på granbardekket bord

Harmony lysestake

Den populære lysestaken Harmony er designet av Maria Berntsen. Fem lys kan plasseres i lysestaken, som sammen med lysestakens form skaper en rogivende atmosfære. Harmony lysestake fungerer like fint i vinduet som på spisebordet.

Season lysestake

Season lysestaker oppmunterer til kreativitet. De firearmede lysestakene finnes i gull og sølv og er noe utenom det vanlige. Kanskje du vil ha en adventslysestake som passer sammen med din øvrige innredning, kanskje du vil ha mulighet til å bruke lysestaken året rundt? Season lysestake oppmuntrer til muligheter istedenfor begrensninger. 
Georg Jensen lysestake Season i gull på dekket bord

Georg Jensens bestikk

Georg Jensen har flere forskjellige bestikksett som passer like bra til hverdags som til fest. De vakre og tidløse bestikksettene er tilgjengelig i 4 deler, 16 deler og 24 deler.
Georg Jensen bestikk bernadotte på dekket bord

Bernadotte bestikk

Bernadotte bestikksett er designet av Prins Sigvard Bernadotte i 1939, og det tidløse designet gjør at det passer like godt til borddekkingen i dag, som det gjorde da.

Arne Jacobsen bestikk

Bestikket laget av Arne Jacobsen klarer å skille seg ut med sin minimalistiske lekenhet. 

Vivianna bestikk

Vivianna Torun Bülow-Hüb er designeren bak bestikket Vivianna. Bestikket i matt rustfritt stål har en behagelig form som er lett å like.

New York bestikk

De runde, men samtidig kantede bestikket, har en vel avveid balanse mellom hardt og mykt. Fantastisk design  som passer til alle anledninger.

Georg Jensen til champagne

I tillegg til mange hverdagsfavoritter finnes det også champagnekjølere og champagnesabler fra Georg Jensen. Designfirmaet har flere forskjellige varianter av champagnekjølere som kan romme både en og flere flasker. For å åpne champagnen din med stil kan du også supplere med en champagnesabel. Mer festlig enn det blir det neppe.

Tilbehør til hverdagen

Georg Jensens design er en favoritt hos mange. Med Georg Jensens nøkkelringer som finnes i flere populære former, blant annet i form av en elefant, en avskallet firkant, et hjerte og som en ellipse, kan du ha et nøkkelknippe med stil.
Georg Jensen, som begynte å bygge opp firmaet i 1904 i København, var da blant annet sterkt inspirert av datidens jugendformer. De i dag karakteriske bølgede formene var også med helt fra starten. Dagens designere i selskapet fortsetter hele tiden å se på Georg Jensens designstil for å skape nye designobjekter tilpasset vår tid.

Elefant av Jørgen Møller

Den stilrent designede elefantformen av Jørgen Møller, finnes i flere ulike design hos Georg Jensen, nettopp fordi den har blitt såpass verdsatt. Georg Jensens elefant finnes blant annet som sparebørse, nøkkelring og flaskeåpner. Som flaskeåpner er det elefantens snabel som griper rundt korken, akkurat i samsvar med Georg Jensens motto om å skape funksjonell og samtidig elegant design.