/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Cobra

La deg forføre av Georg Jensens serie Cobra. Constantin Wortmann som er designeren bak serien har unektelig lykkes å fange og formidle en myk bevegelse i det harde materialet. Cobra føles like klassisk som moderne og blir derfor raskt en favoritt hos mange.
Cobra
Cobra
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
22 produkter
22 av 22 produkter

Produkter i Cobra-serien

I likhet med kobraslangen er Cobra-serien henførende, unik og kraftfull. I tillegg til formen, skaper også det blanke materialet en ekstra dimensjon av bevegelse og liv. Med flere forskjellige Cobra-produkter ved siden av hverandre når de nye høyder.
I Cobra-serien finner du flere forskjellige produkter som passer for innredning og servering. Gi hjemmet ditt et løft med hjelp av Cobras produkter!

Lysestake

Cobra lysestake finnes i flere forskjellige varianter og er designet for å passe til å kunne plassere dem ved siden av hverandre for å skape et effektfullt stilleben. Ved å plassere lysestaker i ulike høyder sammen oppnår du maksimal bevegelse. Velg mellom lysestaker som er 16 cm, 20 cm og 24 cm. Hos oss finner du lysestaker som selges stykkvis og lysestaker som kommer i sett.
Lysestakene finnes i forskjellige materialer. I tillegg til det karakteriske materialet rustfritt stål, finnes lysestakene også i gull og roségull. Lysestakene i gull er laget av 18K gullplattert rustfritt stål og lysestakene i roségull er laget av roségullplattert rustfritt stål. Å bryte av det rustfrie med roségull og gull, skaper en ekstra effekt og bevegelse.

Gulvlysestake

Med en gulvlysestake får lysestaken virkelig den plassen den fortjener. Gulvlysestakene har samme form som bordlysestakene, men de er betydelig større. Velg mellom lysestaker for gulvet som er 40 cm eller 50 cm. Like effektfullt i gangen, som stuen eller det innglassede uterommet.

Lyslykt

Lyslyktenes form gir nesten en illusjon av at den flyter. Lyslykten passer til telys og er perfekt å sette på spisebordet, kommoden eller sidebordet.

Skål

Det finnes flere forskjellige skåler i Cobra-serien. Den runde, med myk kant, den litt mer kantete med en kant som faller mykt ut på bordet og den bølgende med tre fordypninger som lar deg legge opp flere ting i samme skål uten at de blandes.

Brødkurv/fruktkurv

Brødkurven som like godt kan brukes som fruktskål, har en kant som gir en illusjon av bevegelse.

Kanne

Kannens form ligner lysestakene sin. Den passer derfor perfekt å plassere sammen med lysestakene. Kannen er laget i rustfritt stål og er 33 cm høy. Passer like godt å servere vin som vann fra.

Karaffel

Karaffelen i glass har samme form som kannen. At den er i glass gjør det smidig hvis du for eksempel har flere karafler på bordet med forskjellige drikke.

Eggeglass

Eggeglassene er både fine og praktiske. Designet går helt i linje med øvrige produkter i Cobra-serien. Den praktiske kanten tilbyr deg plass til å legge eggeskallet.

Salt- og pepperkvernsett

Cobras salt-og pepperkvernsett har en avrundet form som føles uventet, men samtidig åpenbar. Settet finnes i forskjellige størrelser for at du skal kunne velge det som passer deg best.

Serveringsfat og serveringsbrett

Med et serveringsfat og et serveringsbrett blir serveringen komplett. I tillegg til at det er praktisk å kunne forflytte flere ting samtidig med et brett, setter det også prikken over i’en i forhold til serveringen.
Her finner du hele Georg Jensens sortiment hos oss.