/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Bernadotte

Bernadotte fra Georg Jensen har et design som er inspirert av Sigvard Bernadottes. De stilrene produktene kan beskrives som stramt elegante og er vanskelige å motstå.
Man har plukket fram detaljer fra Bernadottes design fra 1930-tallet. Resultatet er produkter i rustfritt stål som er vanskelige å motstå. Dette er fine gaver å gi bort og står også høyt på manges ønskelister.
Bernadotte
Bernadotte
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
64 produkter
40 av 64 produkter

Funksjonalitet og estetikk

Når Bernadotte designet produktene sine hadde han alltid fokus på både funksjonalitet og estetikk. I serien finner du alt fra kaffekanner, termoser, fat, lysestaker, bestikk, serveringsbestikk, skåler, vinglass og mye mer.

Bernadotte termokanne

Bernadotte termokanne kommer i flere forskjellige varianter og har oppnådd stor popularitet. Velg mellom kaffekannen som rommer 0,8 liter og kaffekannen som rommer 1 liter.

Forgjengeren er en melkekanne

Forgjengeren til termokannen er Bernadottes melkekanne, som ble designet av Prins Sigvard Bernadotte i 1938. Den nytenkende melkekannen ble produsert i sølv. Den første termokannen, inspirert av melkekanne, ble lansert i 2002. Siden den gang har den rukket å bli en favoritt i mange hjem.

Push stop

Termokannen har en push stop, noe som innebærer at du slipper å søle kaffe når du skal servere.

Termosen holder drikken varm i minst 6 timer

Med termokannen kan du holde kaffen, teen eller annen varm drikke, varm i minst 6 timer.

Bernadotte svart termokanne - kun hos Cervera!

Bernadotte termos kommer nå i en svart variant. Cervera har fått æren, ved lanseringen, av å være eneste forhandler av den svarte termokannen.

Produkter i rustfritt stål

I serien er en stor del av produktene laget i rustfritt stål. Det rustfrie stålet er elegant og i tillegg veldig praktisk. Alle deler passer utmerket sammen. Perfekte produkter å unne seg, ønske seg eller å gi bort.

Skål

Bernadotte skål finnes i flere forskjellige størrelser.

Bestikksett

Du kan kjøpe både bestikksett og enkle deler. Det perfekte bestikksettet for både hverdags og til fest.

Tesil

Ønsker du en tesil med et elegant design, er tesilen i serien perfekt for deg.

Flaskeåpner

Flaskeåpneren er stilren i blankpolert rustfritt stål.

Salt- og pepperkar

Saltkar og pepperkar har du antageligvis alltid stående fremme på bordet. Nettopp derfor kan det være verdt å investere i et salt- og peppersett i et vakkert design.

Eggeglass

Med disse eggeglassene får eggene er svært vakker servering.

Sukkerskål

Til et tradisjonelt kaffeselskap er sukkerskålen en selvfølge. Perfekt til kaffen eller til teen.

Produkter i glass

I serien finner du også glass i samme stilrene design som øvrige produkter. Velg mellom rødvinsglass, hvitvinsglass og tumblere i forskjellige størrelser.

Produkter i porselen

For å få til et komplett dekket bord finnes det også porselensdeler, som tallerkener i forskjellige størrelser, serveringsfat, skåler, termokopper og kakefat med flere etasjer.

Sigvard Bernadotte

Den svenske prinsen ble født 7. juni 1907. Han ble den første i familien som fullførte skolen og deretter den første i familien til å ta en akademisk eksamen fra Uppsala Universitet, etter å ha lest blant annet kunsthistorie og statsvitenskap. Han begynte deretter på den Tekniska skolens dekorative linje.

Kunstnerlig leder hos Georg Jensen

Han ble kunstnerlig leder hos Georg Jensen etter andre verdenskrig.