/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Dualit

Dualit er selskapet som slo gjennom med sin moderne brødrister. Fortsatt den dag i dag er brødristeren et sentralt produkt for selskapet. Er du på jakt etter en Dualit brødrister, en Dualit håndmikser eller en Dualit vannkoker, har du kommet helt rett.
Dualit
Dualit
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
55 produkter
40 av 55 produkter

Dualit brødrister

Det var med brødristeren sin som Dualit først slo gjennom. Selv i dag er Dualits brødristere utrolig verdsatt. Og det er ikke så rart. Brødristerne har alle forskjellige smarte funksjoner, som for eksempel smulesamlere og muligheten til å riste forskjellige typer brød. De har også et fint design og er laget av høy kvalitet. Enten du skal riste to eller fire skiver om gangen, mindre brød eller større bagels, kan du finne en brødrister som passer deg perfekt.

Dualit vannkoker

Vil du ha en vannkoker som du kan stole på? I så fall bør du sjekke ut Dualit sine forskjellige vannkokere. Vannkokerne viser tydelig hvor mye vann du skal helle i, håndtaket er lett å gripe og kannen er smidig å helle ut av.

Dualit håndmikser

Akkurat som Dualits andre produkter, er håndmikserne av høy kvalitet. Den kraftige motoren gjør at går raskt å vispe. Velg mellom flere forskjellige farger.

Produkter

I sortimentet finnes det i dag en mengde produkter for kjøkkenet av høy kvalitet.

Bredt sortiment

Som historien avslører har Dualit i dag et bredt sortiment ulike kjøkkenprodukter. Selskapet drives enda av samme idéer som når det ble grunnlagt. Dualit ser hele tiden på konsumentenes behov og prioriterer å holde høy kvalitet på alle produktene sine. Takket være at familien Gort-Barten fortsatt er engasjert i selskapet, har de beholdt sin selvstendighet. At mange av de som jobber i selskapet har jobbet der veldig lenge, gjør det lettere for Dualit å utvikle så gode produkter.

Dualits historia

1940-tallet
Dualits historie strekker seg langt tilbake. Max Gort-Barten, grunnleggeren av Dualit, ble født i Tyskland i 1914. Når andre verdenskrig brøt ut, befant Gort-Barten seg i England. Etter fem år i hæren kjøpte han en fabrikk i Camberwell med den hensikt å produsere en av de alle oppfinnelsene han hadde på lur. Sagt og gjort. Det første produktet han utviklet var en cocktail shaker. Deretter produserte han et element som ga både varme og lys. Han kalte det lysende elementet "Dual Light heater". Det er etter dette navnet selskapet er oppkalt etter. Da han laget en brødrister var Dualits suksess et faktum.
1950-tallet
Året var 1952 når Gort-Barten videreutviklet designet på brødristeren og designet en som hadde plass til seks brødskiver. Den nye brødristeren hadde også en timer og en manuell spak for å føre opp brødet. På den måten kunne brødet være igjen i brødristeren og holdes varmt til det skulle spises.
1960-tallet
Under 1960-tallet begynte selskapet å produsere brødristere som tilbyr muligheten til å stille inn hvor mye brødet skulle ristes. Også toastere, for større brød, ble utviklet.
1970-tallet
Brødristerne begynte å selges på enda flere varehus og begynte dermed å ta plass i flere hjem.
1980-tallet
Under 1980-tallet eksploderte etterspørselen etter Dualits produkter. Dualit begynte å stille ut produktene sine på messer i Europa, samtidig som etterspørselen på kjøkkenprodukter økte. Det førte til at Dualit ekspanderte enda mer.
1990-tallet
Dualit sitt sortiment ble bredere. Produkter for både husholdningsbruk og profesjonelle kjøkken ble lansert.
2000-tallet
I år 2003 gikk Max Gort-Barten bort, men selskapet fortsatte å vokse. Nye produkter ble lansert og tidligere lanserte produkter fikk nye funksjoner. På 2010-tallet begynte Dualit å produsere kapselkaffemaskiner.