/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Microplane

Microplane produserer skarpe kjøkkenredskaper. Selskapets mest kjente produkt er rivjernet. Microplanes rivjern kommer i flere forskjellige varianter. I sortimentet finnes det blant annet zestjern, rivjern med beholder og rivjern med sveiv.
Microplane
Microplane
På lager
Varemerke

    A

  • B

Kategori
Designer
Materiale
Farge
Pris
kr
kr
65 produkter
40 av 65 produkter

Microplane rivjern

Rivjernene fra Microplane er til å stole på. De skarpe kantene og det gjennomtenkte designet gjør at rivjernene skiller seg ut fra mange andre rivjern på markedet. Tradisjonelle rivjern har utstansede kanter, mens rivjernene fra Microplane er etset i stedet. Det resulterer i knivskarpe kanter som skjærer fine snitt, uten å slite eller rive.

Bra grep

Et rivjern kan brukes til mye. Det meste kan rives, men det er dessverre også lett å skade seg på et rivjern. Nettopp derfor kan det være lurt å investere i et rivjern som har et godt grep, og dermed minsker risikoen for at du skader deg. Mange av rivjernene er glisikre, noe som gjør at de ikke sklir på skjærebrettet eller kjøkkenbenken.

Mange varianter rivjern

Microplane tilbyr mange forskjellige typer rivjern. I sortimentet finner du blant annet grove rivjern, rivjern for krydder og zestjern. De forskjellige rivjernene kommer i forskjellige modeller, med og uten håndtak.

Håndtak i forskjellige farger

Mange av rivjernene har håndtak i forskjellige farger. Du kan derfor få et rivjern med et håndtak i favorittfargen din, eller en farge som matcher den øvrige kjøkkeninnredningen din. La rivjernet få synes på kjøkkenet!

Microplane zestjern

Med et fint zestjern kan du rive sitrusskall, harde oster og krydder.

Microplane rivjern med beholder

Et rivjern med beholder samler opp det du river. Perfekt hvis du for eksempel skal rive ost til å strø over maten.
Varemerket har til og med en liten hvitløksriver med beholder i sortimentet sitt.

Microplane lite rivjern

Microplane sitt lille rivjern passer utmerket til å rive krydder, som kanel, muskat og nøtter.

Microplane mandelkvern

Et rivjern med sveiv passer perfekt som mandelkvern eller ostekvern.

Mer enn bare rivjern - utkjernere, mandoliner og pizzahjul

I tillegg til rivjern finner du også mange andre skarpe kjøkkenredskap i sortimentet. Er du på jakt etter en utkjerner, en mandolin, spiralskjærer eller et pizzahjul, finner du også det i sortimentet. Alle redskapene har blad en skarphet som er vanskelig å slå.

Hvordan alt begynte

Selskapet produserte fra starten trerasper beregnet for snekkere og tømmermenn. Da en husmor i Canada skulle bake appelsinkake ble hun frustrert over rivjernet sitt og gikk da for å bruke treraspen. Hun innså at den var perfekt å bruke, mye bedre enn det rivjernet hun hadde. Forskjellen var at kantene på treraspen var etset i stedet for utstanset slik de var på rivjernet. Selskapet tok patent på denne idéen og resultatet ser vi i dag.

Fin gave til den matlagingsinteresserte

Et rivjern pleie rå settes pris på av de som like rå stå på kjøkkenet. Rivjernene er vanskelige å sammenligne med noen andre på markedet. Passer like godt å gi bort til en som snart skal flytte hjemmefra, eller til en som vil begynne å lage mer mat. Et rivjern pleier å settes pris på av de fleste, nettopp fordi det er et så allsidig kjøkkenredskap. Hvorfor ikke unne deg selv et solid rivjern?