/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Wüsthof

Wüsthof er en av verdens ledende produsenter av presisjonssmidde kniver. Selv i dag er det et familieeid selskap som har eksistert i over 200 år. Produksjonen av knivene foregår i deres egne fabrikker i Solingen i Tyskland, noe som innebærer at de kan garantere en miljøvennlig produksjon.
Wüsthof
Wüsthof
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
78 produkter
40 av 78 produkter
Wüsthof produserer kniver i særklasse. I sortimentet finner du i tillegg til smidde kniver, også slipesteiner og knivblokk. Vil du ha kniver du kan stole på bør du vende deg til Wüsthof.

Wüsthof kniver

Selskapet tilbyr i dag over 350 ulike varianter av kniver i sitt sortiment. Hos oss finner du et bredt utvalg. Er du på jakt etter en universalkniv, brødkniv, fileteringskniv, kokkekniv, santoku kniv, skrellekniv, trancherkniv eller utbeningskniv, finner du det hos selskapet. Når knivene produseres etterlates det ingenting til tilfeldighetene. Du kan derfor stole på at en kniv fra Wüsthof kommer til å være med deg lenge. Vil du invitere i en slitesterk kniv har Wüsthof det du søker. Unn deg selv en ny kniv eller gi bort til noen som er glad i å lage mat.

Wüsthof slipestein

Ta vare på knivene på beste måte med bryneren og knivsliperen. Søker du et diamantbrynestål, en manuell knivsliper eller en elektrisk slipestein? Da har du i så fall kommet helt rett.

Wüsthof knivblokk, magnetlist og skuffeinnsats

Selskapet tilbyr flere forskjellige varianter av knivoppbevaring. Wüsthof har knivblokk, magnetlister og skuffeinnsatser. Det finnes med andre ord knivoppbevaring for alle. Ved å oppbevare knivene på rett måte holder de lengre. Du har dessuten kontroll på hvor du har dem og du minimerer risikoen for å skade deg på dem, noe som ellers fort kan skje hvis du stikker ned hånden i skuffen og knivene ligger løst sammen med andre kjøkkenredskap.

Knivblokk

En knivblokk passer bra for deg som ønsker å ha knivene lett tilgjengelige på kjøkkenbenken.

Magnetlist

En magnetlist passer deg som vil kunne henge opp knivene på veggen.

Skuffeinnsats

En skuffeinnsats passer deg som ønsker å holde orden på knivene i skuffen.

Wüsthof kniver - en fin gave

De aller fleste pleier å sette pris på en god kniv til matlagingen. Å lage mat med en god kniv gjør ofte alt mye lettere. Du kan enkelt komme til der du skal og kan ha kontroll over hvor du skjærer. Kniver passer like godt å gi bort til noen som skal flytte hjemmefra, som til den matlagingsinteresserte, brudeparet eller til noen som har bursdag. Overrask noen du er glad i med en god kjøkkenkniv. Hvorfor ikke komplettere med en knivsliper for at knivene skal kunne beholde skarpheten sin så lenge som mulig?

Om Wüsthof

Knivene er smidd med presisjon og det familieeide selskapet har eksistert i mer enn 200 år. I dag drives selskapet av den syvende generasjonen.
Knivene lages i selskapets egne fabrikker i Solingen i Tyskland. At knivene produseres i selskapets egne fabrikker gjør at selskapet kan ha full kontroll over produksjonen som er miljøvennlig. Knivene produseres av et team som består av 300 yrkesmenn som jobber etter oppsatte regler for at knivene skal nå høyeste kvalitet og for at miljøet skal påvirkes så lite som mulig.
Helt siden starten har selskapet utviklet smidde kniver som passer alt fra profesjonelle kokker som til entusiastiske hobbykokker. Mange av verdens mest fremstående kokker bruker Wüsthof kniver. Form, funksjon og kvalitet står alltid i fokus når knivene utvikles.