/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Marcato

En Marcato pastamaskin er en maskin å stole på. Ønsker du perfekt pasta hver gang bør du sjekke ut Marcatos pastamaskiner og tilbehør. Med Marcatos pastamaskiner og tilbehør kan du lage forskjellige typer spagetti, ravioli og lasagneplater - du kan variere i det uendelige.
Marcato
Marcato
Finns i lager
Kategori
Varumärke

    S

Material
Färg
Pris
kr
kr
28 produkter
28 av 28 produkter

Marcato Atlas 150

På den populære pastamaskinen Atlas 150 kan du sette på flere forskjellige valser. Med de ulike valsene kan du lage alle slags typer pasta. Velg mellom smal spagetti eller flat spagetti, ravioli eller lasagneplater.
Til pastamaskinen inngår et bordfeste, for at maskinen skal sitte ordentlig på bordet. Bare skru fast maskinen, legg inn deigen og vev rundt med veven på siden av maskinen.
Marcato pastamaskin er dessuten lekker og en fin detalj å ha stående fremme på kjøkkenet. Marcato Atlas 150 finnes i flere forskjellige farger, blant annet krom, rød og svart.

Marcato sett

Med Atlas pastasett får du både pastamaskinen Atlas 150 og flere tilhørende valser. Perfekt hvis du vil ha litt forskjellige valser å starte opp med samtidig.

Marcatos pastavalser

Ved å bytte ut pastavalsen, den delen som pastadeigen passerer, kan du få ulike pastatyper.

Anodiserte valser

Selskapet har tatt patent på de anodiserte valsene. Den store fordelen med anodiserte valser er at ingenting fra valsene fester seg i pastadeigen.
Velg mellom valser som kan lage:
  • Lasagneplater
  • Spagetti
  • Capellini
  • Chitarra
  • Linguine
  • Ravioli

Pastatørkestativ

Med et Marcato tørkestativ kan du henge pastaen på tørk. Ved å tørke pastaen unngår du at den blir deigete og du kan i stedet få den mer al dente. Det innebærer at den får litt mer tyggemotstand.

Hjemmelaget pasta

Å lage hjemmelaget pasta er enkelt hvis du har en pastamaskin. Pastamaskinen gjør at du får et jevnt og fint resultat hver gang.
Har du først begynt å bruke pastamaskinen din kommer du mest sannsynlig ikke til å ville kjøpe ferdig pasta på butikken igjen.

Lag pasta sammen

Å lage egen pasta er både morsomt og meditativt. Hvorfor ikke samles flere for å lage den sammen?

Hjemmelaget ravioli

Lag hjemmelaget ravioli med Marcatos pastamaskin og tilhørende valse som lager ravioli, eller med hjelp av raviolistemplene. Ravioli er fylte pastaputer. Du kan fylle pastaen med alt fra skinke, spinat, tomatsaus, ost eller noe annet godt.

Raviolistempel

Med et raviolistempel kan du enkelt stanse ut en ravioli fra pastadeigen. Velg mellom forskjellige størrelser og forskjellige former. Hva sier du om for eksempel et raviolistempel som er formet som en stjerne, hjerte, sirkel eller firkant?

Fin gave til pastaelskeren

En pastamaskin er den ultimate gaven til pastaelskeren og til de som like rå lage god mat. Gi den bort til noen som fyller år eller hvorfor ikke som bryllupsgave til brudeparet? Pastamaskinen pleier å bli satt like mye pris på av den erfarne som den uerfarne hobbykokken. Det er nemlig ikke spesielt vanskelig å lykkes med pasta hvis du har en pastamaskin.

Historie

Den verdensledende pastamaskinprodusenten Marcato ble grunnlagt i 1930 av Otello Marcato. I dag drives selskapet av den tredje generasjonen Marcato. De ulike produktene produseres i Campodarsego som ligger nord i Italia.

10 års garanti

Et produkt fra Marcato har 10 års garanti.