/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

KitchenAid

KitchenAid
KitchenAid
Finns i lager
Varumärke

  5

 • A

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
247 produkter
40 av 247 produkter

Design

Den unike designen på KitchenAids kjøkkenmaskiner gjør at de er tidløse og pryder kjøkkenet som en lekker innredningsdetalj. Men KitchenAids kjøkkenmaskiner er ikke bare lekre, de har høy kvalitet, lagd etter profesjonell standard i nært samarbeid med profesjonelle kokker. Det rustfrie stålet i deres kjøkkenmaskiner gjør at de er holdbare og robuste. Kjøper man en kjøkkenmaskin fra KitchenAid kan man regne med at den holder lenge.

Hvilken farge er du?

KitchenAids produkter kommer i en mengde lekre, fargerike farger. Matche alle produktene dine i en og samme farge, eller vær litt mer vågal og kjøp flere i ulike farger. Har du et stilrent kjøkken, så passer kanskje en svart eller hvit best, eller tør du å stikke ut med en gul eller kanskje en i gull?

KitchenAid Artisan

Den ikoniske kjøkkenmaskinen Artisan, for deg som elsker baking, matlaging og høy kvalitet. I over 100 år har den levert hardt arbeid mens du kan gjøre det morsomme ved matlagingen. For at den skal passe hvem som helst kommer Artisan i et flertall farger, og nye farger slippes med jevne mellomrom. Med det kraftige tilbehøret i rustfritt stål som medfølger kan du piske krem eller en luftig marengs, bake brød og blande en tung deig med tilhørende deigkrok, eller hvorfor ikke lage en god potetmos. Mulighetene er mange med denne kraftfulle kjøkkenmaskinen.
Det som er spesielt med KitchenAids kjøkkenmaskiner er den nøyaktige vispfunksjonen som kommer til på hele 59 berøringspunkter. Du får en ekstremt nøyaktig blanding, Artisan glemmer ingenting. Du har også stor fleksibilitet når det kommer til hastigheten, du kan stille den inn fra 1 - 10, avhengig av hvilket resultat du vil ha.
Alle tilbehør kan vaskes i oppvaskmaskinen og kjøkkenmaskinen kan du tørke av etter bruk.

Tilbehør

Hvis du ikke nøyer deg med å bare blande, elte og vispe har vi en hel del tilbehør til våre kjøkkenmaskiner. Det finnes en mengde ulike tilbehør, her kan du lese om noen av dem:
 • Kjøttkvern
  Hvorfor ikke en kjøttkvern så du kan male ditt eget kjøtt, kanskje til en god hamburger som du kan grille ute på sommeren.
 • Pastatilbehør
  Er du en pastaelsker? Kjøp KitchenAids egne ekstrautstyr til pasta og lag deilig hjemmelaget pasta. Lag pastadeigen i kjøkkenmaskinen først, og velg om du vil lage lasagne plater, tagliatelle eller “englehår” pasta. Pastatilbehøret produseres av den kvalitative pastatilbehørsprodusenten Marcato. Høy kvalitet.
 • Melkvern
  Mal ditt egne hvetemel til brødbakingen. Du kan male hvete, havre, mais, korn, bohvete.
 • Grønnsakskutter
  Det skal gå raskt og smidig. Skjær/riv grønnsakene dine mens du kan lage noe annet i kjøkkenmaskinen med tilbehøret.
 • Kakeskive
  Vil du lage lekre kaker som en proff baker, da kan dette tilbehøret være noe for deg. Kakeskiven i rustfritt stål har fire ulike mønstere. Du monterer den på kjøttkvernen, begge selges separat. Så kan du lage de fineste kakene til festen.

KitchenAid Blender

Vil du lage en perfekt smoothie eller mikse sammen en suppe, eller hvorfor ikke lage en god drink med is. Da trenger du en kraftfull blender som klarer jobben. KitchenAids blendere er kraftfulle, sterke og holder en høy kvalitet gjennom mange år. Trenger du en ekstra kraftfull blender som klarer alt, kan du sjekke ut Artisan Power Plus Blender.

KitchenAid serier:


KitchenAid Artisan, KitchenAid Midline.

Historie

KitchenAid ble grunnlagt i 1919 i Michigan, USA, og ble kjøpt opp av Whirlpool i 1987. KitchenAid er et klassisk varemerke som produserer kjøkkenmaskiner av meget høy kvalitet kombinert med et trendy design. KitchenAid utviklet verdens første stavmikser for husholdningsbruk og senere også en vanlig mikser. De har funnets på det profesjonelle kjøkkenmarkedet i Europa i over 20 år.