/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Tefal

Tefal oppfant slippbelegget.
I 1954 ville den franske ingeniøren Marc Gregorie forhindre at fiskeredskapene hans av glassfiber satte seg fast i hverandre under støpeprosessen, og benyttet seg av PTFE.
Tefal
Tefal
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Färg
Pris
kr
kr
36 produkter
36 av 36 produkter
Hans kone ble inspirert av dette, og foreslo at de skulle bruke PTFE i stekepannene for å forhindre at mat festet seg i pannen. Slippbelegget var dermed oppfunnet.
Tefal – gjør matlagingen enklere
Tefals slippbelegg tilbyr fettfri steking og enkel rengjøring. De øverste lagene motvirker riper og forlenger levetiden på pannene. Tefals unike og patenterte Thermo-Spot™, som er en varmeindikator, indikerer riktig steketemperatur (når den blir helt rød). Den forhindrer også overoppheting av pannen.
Jamie Oliver – en fin gave
Tefal har samarbeidet med den britiske kokken Jamie Oliver siden 2003. Med sin humoristiske og engasjerende stil har Jamie Oliver tatt verden og spesielt oss nordboere med storm. Skandinavia er, og har lenge vært, det største markedet i verden for Jamie Olivers panner. Alle pannene i Jamie Oliver Professional Series kommer i stilrene og praktiske forpakninger. Perfekt å gi bort som gave. 
Forbedre dine ferdigheter og nyt øyeblikket med Tefal elektriske småapparater
Et produkt fra Tefal vil få deg å ville bli litt bedre enn det du allerede er, uansett hvilket kunnskapsnivå du har på kjøkkenet eller i hjemmet. Gjerne med fokus på helse, familien og et godt liv i tillegg. Fra Tefal finner du produkter for hyggelige stunder sammen med venner, i tillegg til produkter for å lage nye og spennende retter.