/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Tefal

Tefal er mest kjent for sitt samarbeid med Jamie Oliver der de har utviklet stekepanner og kjøkkenkniver sammen. Men hos oss på Cervera finner du også frityrkokere og andre kjøkkenprodukter fra Tefal.
Tefal
Tefal
Finns i lager
Varumärke

    C

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
191 produkter
40 av 191 produkter

Tefal – gjør matlagingen enklere

Tefals slippbelegg tilbyr fettfri steking og enkel rengjøring. De øverste lagene motvirker riper og forlenger levetiden på pannene. Tefals unike og patenterte Thermo-Spot™, som er en varmeindikator, indikerer riktig steketemperatur (når den blir helt rød). Den forhindrer også overoppheting av pannen.

Jamie Oliver – en fin gave

Tefal har samarbeidet med den britiske kokken Jamie Oliver siden 2003. Med sin humoristiske og engasjerende stil har Jamie Oliver tatt verden og spesielt oss nordboere med storm. Skandinavia er, og har lenge vært, det største markedet i verden for Jamie Olivers panner. Alle pannene i Jamie Oliver Professional Series kommer i stilrene og praktiske forpakninger. Perfekt å gi bort som gave. 

Forbedre dine ferdigheter og nyt øyeblikket med Tefal elektriske småapparater

Et produkt fra Tefal vil få deg å ville bli litt bedre enn det du allerede er, uansett hvilket kunnskapsnivå du har på kjøkkenet eller i hjemmet. Gjerne med fokus på helse, familien og et godt liv i tillegg. Fra Tefal finner du produkter for hyggelige stunder sammen med venner, i tillegg til produkter for å lage nye og spennende retter.