/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Smeg

Smeg lager vakre kjøkkenmaskiner av høy kvalitet. Leter du etter en brødrister, vannkoker, håndmikser eller kaffebrygger i trendy femtitallsstil? Da har du kommet helt rett. Smeg vet hvordan man lager produkter som holder høy kvalitet og har et lekkert design.
Smeg
Smeg
Finns i lager
Kategori
Varumärke

    L

Material
Färg
Pris
kr
kr
255 produkter
40 av 255 produkter

Smeg brødrister

Brødristeren finnes i ulike varianter, velg mellom Smeg brødrister 4 skiver og Smeg brødrister 2 skiver. Du kan også velge mellom forskjellige farger, som blant annet hvit, svart, rosa, gull og krom.
Smeg brødrister 2 skiver grønn

Smeg vannkoker

Smeg vannkoker er ikke som hvilken som helst vannkoker. Velg hvor varmt du vil at vannet skal bli. Perfekt hvis du ønsker å anpasse vannet etter den teen du skal drikke. Vannkokeren har dessuten en varmholding funksjon.
Smeg vannkoker rosa

Smeg kjøkkenmaskin

Kjøkkenmaskinen hjelper deg å blande, vispe og elte. Perfekt for deg som elsker å bake og lage mat.

Smeg espressomaskin

Espressomaskinen gir deg fantastisk kaffe hver gang. Du kan velge mellom å lage en eller to kopper av gangen.

Smeg melkeskummer

Selskapet har flere forskjellige varianter av melkeskummere. Med en melkeskummer kan du forvandle espressoen til en cappuccino eller kaffe latte.

Smeg stavmikser

Stavmikseren er til å stole på. Miks smoothies, supper eller dressinger.

Ble grunnlagt av Bertazzoni

Smeg ble grunnlagt av den italienske entreprenørfamiien Bertazzoni. Familien Bertazzoni har hatt entreprenørskapet i blodet helt siden starten av 1800-tallet.
Fra starten var familien smeder, men på 1950-tallet begynte Bertazzoni i stedet å utvikle kjøkkenprodukter og det skulle vise seg å bli en vellykket satsing. Det første tiåret lå fokuset på gasskomfyren, men derfra utviklet de virksomheten gjennom å hele tiden utøke sitt sortiment og sin kompetanse.

Tiltaler både privatpersoner og firmaer

Smeg leverer en kvalitet som tiltaler mange og i dag er Smegs hvitevarer og husholdningsprodukter populære både hos privatpersoner og firmaer. En vannkoker eller en brødrister fra Smeg finnes i dag på manges ønskeliste. Det ligger mye tanke og arbeid bak hvert produkt, en forklaring på den store fremgangen.

Drives i dag av tredje generasjonen

Smeg drives fortsatt av familien Bertazzoni. Nå har den tredje generasjonen tatt over og selskapet fortsetter å ekspandere.

Navnet er et akronym

Smeg er et akronym av navnet “Smalterie Metallurgiche Emiliane Guastalla” som med en fri oversetting betyr “Emilianske metallemaljeringsverk i Guastalla”. Det var nemlig i Guastalla, et sted i Nord-Italia som ligger nær Reggio Emilia, som alt startet. Den dag i dag ligger fortsatt Smegs hovedkontor i Guastalla.

Gjennomtenkt design

I dag finnes Smeg i flere deler av verden. At Smeg har oppnådd suksess på flere markeder er ikke rart. Produktene har et elegant og karakteristisk design. Den runde formen, detaljene i krom og de unike fargene er vanskelige å motstå. Å ha en kjøkkenmaskin fra Smeg stående fremme på kjøkkenbenken fungerer like mye som en vakker som en praktisk detalj.
Smeg har dessuten en rekke designutmerkelser i ryggen, blant annet:
  • Good Design Award (2012-2020)
  • iF Design Award (2015, 2017)
  • Red Dot Design Award (2015-2019)

Kvalitet

Det er ikke kun designet som er viktig for Smeg, tvert om. Når selskapet utvikler sine produkter er det også med fokus på kvalitet og effektivitet. De fleste av produktene er laget av rustfritt stål, som er et robust materiale og et hygienisk valg. Bortsett fra å være både vakre og robuste er produktene i tillegg utviklet for å være enkle i bruk. Produktene går gjennom solide tester før de godkjennes på alle punkter. Det krever rett og slett veldig mye før Smeg vil sette navnet sitt på et produkt.

Bærekraftig arbeid

Smeg arbeider aktivt for en mer bærekraftig verden. Selskapet lever og ånder for produktkvalitet, teknikk og design. Dette viser seg i alt fra materialvalg til produktene til hovedkontorets utforming. På hovedkontoret står intelligent konsumsjonshåndtering i fokus og kontoret vant i 2007 konkurransen Modena Domotics, nettopp for sine innovative og miljøvennlige løsninger.

Gjennomtenkte materialvalg

Hensyn til miljøet tas i alle ledd av produksjonen. Et spesielt fokus legges på valg av materiale. Aluminium, stål, glass og messing er vanlige materialer i Smegs produkter. De er alle et materiale som er enkle å gjenvinne.

Lavt energiforbruk

At Smegs produkter er så solide er også av et miljøvennlig aspekt. Gjennom å kjøpe et produkt du kan ha lenge, slipper miljøet å utsettes for unødvendig påvirkning. Dessuten er alle hvitevarene utviklet for å ha et så lavt energiforbruk som mulig. Det er ingenting som overlates til tilfeldighetene. Miljøet er med i alle ledd. Standarden er “Made in Italy”, det vil si en svært høy kvalitet og lekkert design på hvert produkt.

Produkter

Det brede sortimentet består av blant annet kaffemaskiner, håndmiksere, brødristere, vannkokere, kasseroller, stekepanner, slow-juicere, mikrobølgeovner og mye mer.
Smeg kjøkkenmaskiner creme
Smeg kjøkkenmaskin
Smeg espressomaskin kaffekvern og melkeskummer
Smeg juicepresse i forskjellige farger