/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Klimchi

Klimchi utvikler håndlagde glassprodukter av høyeste kvalitet. Sjekk blant annet ut Klimchis fantastiske karafler og glass. Den populære serien Hobnail har en unik boblete overflate som er vanskelig å motstå.
Klimchi
Klimchi
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
68 produkter
40 av 68 produkter
Hos oss på Cervera finner du et bredt utvalg av Klimchis produkter. Botaniser blant produktene i seriene Hobnail og Marika. Du kan med fordel kombinere produkter fra ulike serier med hverandre. Akkurat som at det kan bli veldig effektfullt å dekke på med forskjellige glassfarger. Du kommer neppe til å angre hvis du våger å dra på litt med Klimchis produkter!

Klimchi karaffel

Er du på jakt etter en karaffel har Klimchi mest sannsynlig det du leter etter. I Klimchis sortiment finner du flere ulike varianter karafler, både når det gjelder farge og form. En glasskaraffel kan du bruke for å servere vann, saft eller vin fra. Bruk den til både hverdags som til fest. Serveringen får garantert et løft med en Klimchi karaffel.

Klimchi Hobnail

Produktene i serien Hobnail gjenkjennes på strukturen som er boblete, nesten taggete. Produktene kommer i flere forskjellige glassfarger, blant annet blå, grå, grønn, gul, lilla, rosa, svart, turkis og klarglass.

Hobnail karaffel

I serien finnes flere forskjellige varianter karafler, både lange, lave, runde og lett kantete. Karaflene kan med fordel kombineres med hverandre. Hobnail karafler er Klimchis mest populære produkter. Det er ikke så rart! Karaflene gjør seg like godt på egenhånd, som sammen med øvrige produkter fra varemerket.

Hobnail glass

Drikkeglasset har samme struktur som øvrige produkter i serien Hobnail. Velg mellom glass i grønt glass, gult glass, rosa glass eller klarglass. Eller hvorfor ikke blande glass i flere forskjellige farger? Glassene rommer 20 cl.

Hobnail vase

Vasen Egg er vanskelig å motstå. En perfekt vase for både et par snittblomster som til en mer fyldig bukett.

Klimchi Marika

Til forskjell fra Hobnail er produktene i serien Marika mer diskrete i formen sin. Strukturen er glatt, men snurret. Glassets struktur kommer aller best til sin rett når det eksponeres for lys.

Marika karaffel

I serien Marika finnes det karafler i flere forskjellige farger. Vil du ha en stilren karaffel som også er unik, bør du sjekke ut karaflene i serien.

Marika glass

Drikkeglassene gjør hverdagen morsommere og festbordet festligere. Perfekte glass for alle anledninger.

Marika vase

Den kuleformede vasen i serien Marika er like fin med en bukett blomster som den er fin på egenhånd.

Om Klimchi

Klimchi har eksistert helt siden 1905 da Antonin Jilek grunnla glassverket. Helt fra starten har glassverket vært kjent for at glasset som skapes er tidløst og holder en enestående kvalitet. Glasset designes sammen med kunstnere og glasshåndverkere.
Alle produkter lages for hånd i byen Kamenicky Senov som er en liten by i Tsjekkia. Byen anses av mange å være glassproduksjones mekka.
Klimchi har lykkes med å kombinere det beste fra to verdener når glasset utvikles. Klassisk håndverk møter moderne design og resultatet er vanskelig å slå.
Det Bøhmiske glasset er et kvalitetsstempel på at glasset holder høy kvalitet. Den blyfrie krystallen i kombinasjon med formene gjør glassverket fra Klimchi vanskelig å motstå.