/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Holmen

Holmen er et nordisk selskap som ble grunnlagt i 1990. Produktene er inspirert av den nordiske naturen. I sortimentet finner du vakre produkter som gir hjemmet det lille ekstra. Holmen har et bredt utvalg av fat, tallerkener, tekstiler, vaser og lyslykter. Interiørdetaljer som garantert kommer til å sette gullkant på hjemmet ditt.
Holmen
Holmen
Finns i lager
Varumärke

    5

  • A

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
9 produkter
9 av 9 produkter

Holmen innredning

Holmen har et bredt sortiment av innredningsprodukter. Du finner blant annet gryteunderlag, juletrekuler, lyslykter, speil, serveringsvogner og sidebord. Er du på jakt etter fine detaljer å gi bort i gave eller unne deg selv, kommer du garantert til å finne det hos Holmen.

Gryteunderlag i ull

Holmen har et bredt sortiment av vakre gryteunderlag i ull. Velg mellom gryteunderlag i blått, grønt, rosa og grått.

Juletrekuler

Ønsker du å pryde juletreet med juletrekuler i glass? I så fall har Holmen det du søker. Holmen har et bredt utvalg vakre og vellagde juletrekuler. Velg mellom juletrekuler i rødt, gull og hvitt.

Lyslykter

Med lyslykter skaper du raskt en koselig stemning i hjemmet. Holmen har både lysholdere og duftlys i flere forskjellige varianter.

Serveringsvogn

En serveringsvogn er perfekt til hjemmebaren. Du kan selvfølgelig også bruke vognen til planter, bøker eller dekorasjoner. Vognen på hjul er lett å flytte rundt.

Gullspeil

Et speil med gullramme ser både luksuriøst og elegant ut. Holmen har mange produkter med gulldetaljer.