/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Joseph Joseph

Med et produkt fra Joseph Joseph innser du fort hvor omstendelig ting var før. Produktene har gjennomtenkte detaljer og smarte finesser. Joseph Joseph designer produkter som ofte brukes daglig og vanligvis allerede finnes i ethvert hjem, men med et oppgradert design. Ettersom det er så hverdagslige produkter er målgruppen bred og passer derfor perfekt å gi bort i gave.
Joseph Joseph
Joseph Joseph
Finns i lager
Kategori
Varumärke

    5

  • A

Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
161 produkter
40 av 161 produkter

Joseph Joseph skjærebrett

Det var de britiske tvillingbrødrene Richard og Antony Joseph som grunnla varemerket i 2003. Joseph Joseph har deretter tatt i mot mange designpriser.
Tvillingbrødrene vokste opp i en familie med en lang historie innen design og produktutvikling. Brødrene utdannet seg både innen produktdesign og startet selskapet i sin tidlige karriere.
Deres evne til å kombinere innovativt design, moderne stil og karakteriske farger er unik og har gjort at de har lykkes med å skape ikoniske produkter.
Siden starten har de lansert over 1000 produkter i over 100 land over hele verden.

Smarte skjærebrett

Blant det første de laget sammen var en serie skjærebrett i glass som var både vakre og funksjonelle. Kombinasjonen av lekkert design og brukervennlighet var noe som som tiltalte dem og snart hadde de utviklet ytterligere smarte idèer for hjemmet.
Selv i dag forbinder mange Joseph Joseph med de smarte og lekre skjærebrettene.

Chop2Pot

Chop2Pot er verdens første brettbare skjærebrett. Med et skjærebrett som kan brettes er det lett å helle ned løken eller grønnsakene i gryten uten at noe havner utenfor.

Skjærebrettsett

Skjærebrettene i seriene Folio, Nest og Index kommer alle i fine sett. Med et skjærebrettsett slipper du å ha skjærebrett som står og drypper på oppvaskbenken for å deretter skli ned. I stedet får du en ryddig kjøkkenbenk. Når du kan plassere hvert skjærebrett i et eget rom, kan du enkelt ha kontroll på hva du hakker og skjærer på respektive skjærebrett.

Praktisk såpepumpe

I den smarte såpepumpen fra serien Surface inngår en smart rustfri håndsåpe som du kan bruke for å fjerne lukt etter for eksempel løk fra fingrene. Såpepumpens design passer godt sammen med de øvrige delene fra samme serie.

Hvitløkspresse

Hvitløkspressen Clean-Press lar deg presse hvitløken uten at du trenger å fjerne skallet først. Lettere enn det blir det neppe. I tillegg til at du slipper å pirke bort skallet, slipper du også fingre som lukter hvitløk.

Redskapssett

Joseph Joseph har flere gjennomtenkte redskapssett som på en smidig måte samler redskapene dine. Ha stekespade, spagettisleiv og andre sleiver på samme sted. I tillegg til at det er praktisk å ha redskapene samlet, tar det minimalt med plass og kjøkkenbenken får et ryddig uttrykk.

Bestikkskuff

Bestikkskuffene fra Joseph Joseph tilbyr store og små rom for at du enkelt skal kunne holde orden i kjøkkenskuffen.

Vacu Vin

I serien Vacu Vin finner du alt fra vin- og champagnekjølere, serveringstuter og vakuumpumpe. Med andre ord, praktiske hjelpemidler for vinen og champagnen.