/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Demeyere

Demeyere har et bredt utvalg av kjøkkenredskaper anpasset for ulike typer matlaging. Setter du pris på kvalitet og gjennomtenkte materialer er Demeyeres produkter helt rett for deg.
Demeyere
Demeyere
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
75 produkter
40 av 75 produkter
Demeyere er det belgiske selskapet som har eksistert i over 100 år. Demeyere produserer kjøkkenredskaper av høy kvalitet i rustfritt stål. Enten du ønsker å oppdatere kjøkkenet med rustfrie stekepanner eller en rustfri kasserolle, har Demeyere det du leter etter.

Demeyere stekepanne

Selskapet tilbyr et bredt utvalg av stekepanner. Søker du rustfrie stekepanner og stekepanner med non-stick, har varemerket det du søker. Demeyere tilbyr stekepanner i flere forskjellige design, både når det gjelder størrelse og funksjon. Enten du er på jakt etter en traktørpanne i rustfritt stål eller en mini-stekepanne, finner du det i sortimentet.

Demeyere kasserolle

I sortimentet finner du også en mengde ulike kasseroller. Det finnes både små og store kasseroller i sortimentet. Velg mellom en kasserolle i rustfritt stål og en kasserolle med non stick-belegg. Er du på jakt etter nye kokekar har du kommet helt rett.

Demeyeres serier

Demeyere har en serie for alle.

Alu Pro

I serien Alu Pro finner du stekepanner med en eksepsjonell god varmefordeling. Pannene er også veldig ripebestandige. Pannene i serien har varemerkets patenterte TRIPLINDUC®-bunn som gir en meget god kontaktoverflate og fungerer opptil 30 prosent bedre på induksjonsplater enn det mange andre panner gjør. Belegget er bygd opp av fem lag med et beskyttende lag av titanpartikler som gjør pannene enda mer holdbare.

Apollo

Serien Apollo sine produkter er Silvinox®-behandlet. Det innebærer at de har fått en ordentlig rengjøring av det ytre stålet. Når karet skal rengjøres slipper råvarene fra karet og gjør det derfor enkelt å vaske dem.

Atlantis

I denne serien finner du produkter av høyeste kvalitet. Karene har IductoSeal-bunn, noe som blant annet innebærer at den består av syv ulike lag. De ulike lagene, som består av sølv og kobber, gjør at varmefordelingen blir optimal. Denne bunnen varmeleder 33 prosent bedre enn tradisjonelle bunner.
Produktene i Atlantis er Silvinox-behandlet, noe som innebærer at de har fått en ordentlig rengjøring av det ytre stålet.

Industry

Produktene i Industry har fantastiske egenskaper. Produktene er Silvinox-behandlet, bunnen er Demeyeres TRIPLINDUC® og det går veldig raskt å varme opp en panne fra serien. Kort fortalt kan serien beskrives som å ha amerikansk stil og europeisk teknologi. Det beste fra to verdener møtes i Industry-serien.

Multiline

Pannene fra Multiline er lette å bruke og fanger raskt opp varmen. Multiline er serien som kombinerer kvalitet med brukervennlighet. Produktene blir derfor fort hverdagsfavoritter.

Proline

Proline passer like godt til den profesjonelle kokken som til den glade amatøren. Takket være pannenes 7-lagsmateriale som følger helt opp til kanten på pannene, får pannene mer stekeoverflate. Varmefordelingen er optimal og pannene er enkle å bruke og rengjøre.

Resto

Resto er den prisgunstige serien som består av rustfrie produkter som har 3-ply bunner.

Om Demeyere

Det belgiske familieselskapet ble etablert allerede i 1908. Siden den gang har selskapet utviklet innovative kjøkkenredskaper som holder den høyeste kvaliteten. Hvert produkt er produsert i et materiale som er anpasset for det spesifikke produktets bruksområde. Når selskapet utvikler produkter er hver del nøye gjennomtenkt. De rustfrie kjøkkenredskapene kommer til å følge med deg år etter år.
Demeyeres serier:
  • Alu Pro
  • Apollo
  • Atlantis
  • Industry
  • Multiline
  • Proline
  • Resto