/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Bordallo Pinheiro

I Bordallo Pinheiros sortiment finner du leken keramikk som ikke ligner noe annet. Med keramikk fra Bordallo Pinheiro kan du dekke på med farge og form som liver opp borddekkingen.
Hos oss på Cervera finner du mange produkter som passer like godt å forgylle hjemmet ditt med, som å gi bort i gave.
Bordallo Pinheiro
Bordallo Pinheiro
På lager
Varemerke

    B

Kategori
Materiale
Farge
Pris
kr
kr
111 produkter
40 av 111 produkter

Bordallo Pinheiro serier

Vi fører et stort utvalg av Bordallo Pinheiro sine mest populære produkter, som blant annet den nydelige serien Cabbage og Rua Nova. Skap et unikt og fantasifullt dekket bord med Bordallo Pinheiros fantastiske keramikk.

Rua Nova

Serien Rua Nova finnes i flere forskjellige vakre farger, som er like fine å kombinere. Velg mellom grønn, hvit, turkis, indigo, grå og rosa. De forskjellige delene finnes som tallerken, skål, kopp og kakefat. I serien finner du også krukker. Rua Nova kjennetegnes av sin noe robuste stil og vakkert detaljerte kantmønster.
Rua Nova tallerken fra Bordallo Pinheiro
Bordallo Pinheiro skål Leaves på dekket bord

Leaves

De vakre store grønne bladene Leaves forestiller et solsikkeblad og er vakker å fylle med sitroner, godteri eller smykker.

Cabbage

Kålbladet blir et vakkert innslag på spisebordet eller sofabordet. Som med alle produkter fra Bordallo Pinheiro, har de keramiske kålbladene mange bruksområder samtidig som de også fungerer utmerket å kun ha til pynt. Kålbladene fra serien Cabbage finnes i forskjellige størrelser som sammen skaper en effektfull borddekking.
Bordallo Pinheiro Cabbage tallerkener og skåler

Peixes

Skålene, kannene og fatene i form av en fisk er fargerike og morsomme, og passer perfekt når fisk og skalldyr står på menyen. Ved å servere maten på et fiskefat eller en fisketallerken, kommer du mest sannsynlig til å imponere gjestene dine.

Mushroom

Boksen i form av en sopp finnes i flere størrelser som er fine å kombinere sammen. Oppbevar krydder, nøtter eller hvorfor ikke tørket sopp i dem? Passer perfekt som gave til å gi bort til natur- eller soppelskeren!

Historie

Columbano Bordallo Pinheiro ble født i Lisboa i 1857. Han hadde allerede fra en tidlig alder en kunstnerisk puls og da det var tid for universitetsstudier studerte han kunst ved universitetet Belas Artes i Rio de Janeiro. Deretter begynte han sin kunstnerlige reise ved å skrive serier og lage illustrasjoner for humormagasinene A Berlinda og O Calcanhar de Aquiles.
1875
I 1875 reiste Columbano Bordallo Pinheiro til Brasil for å jobbe som illustratør og serietegner for avisen Mosquito. Karrieren hans fortsatte videre ved at han ble vervet til flere magasiner og gjorde mange forskjellige typer samarbeid.
1884
Han startet keramikkproduksjonen sin sammen med broren sin på keramikkfabrikken Fábrica de Faiancas i byen Caldas. Han var ansvarlig for det tekniske og kunstneriske aspektet og broren hans for de organisatoriske delene av fabrikken.
Han var dedikert til det keramiske arbeidet, og akkurat som med seriene og karikaturene sine, skapte han original keramikk som skilte seg ut fra mengden, noe den fortsatt gjør i dag. Han har blitt tildelt flere priser, både i hjemlandet og internasjonalt.

Verdier

Selskapet Bordallo Pinheiro spiller en avgjørende rolle i gjenopplivingen av den portugisiske keramikken og den kunstnerlige arven som Columbano har etterlatt seg. Selskapet er tro til tradisjonene sine ved å holde seg til tradisjonelle teknikker og den opprinnelige estetikken.
Etter Columbano Bordallo Pinheiros død ble selskapet drevet av sønnen hans Manuel Gustavo Bordallo Pinheiro, der målet var å bevare minnet om sin far.
I 2008 ble selskapet kjøpt opp av Grupo Visabeira som driver selskapet med stort hensyn til dets opprinnelse.
Bordallo Pinheiro Rua Nova servise i antikk hvitt