/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Eva Solo

Eva Solos produkter har fått stor popularitet, og det er ikke så rart. I dag finnes det en kaffekopp, termos, termokanne, termokrus, vannflaske, karaffel, vinglass eller vannglass fra Eva Solo i nesten alle hjem.
Eva Solo
Eva Solo
Finns i lager
Varumärke

    5

  • A

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
764 produkter
40 av 764 produkter

Nye produkter hvert halvår

Til tross for mange klassiske produkter, lener ikke selskapet seg mot dem. Selskapet lanserer nye produkter hvert halvår.

Designere

Flere fremstående designere jobber og har jobbet med selskapet. Over årene har de designerne som selskapet har jobbet med, tatt i mot over 200 designpriser.

Populære produkter

Mange produkter fra varemerket har blitt veldig populære.

Termokopp

Eva Solo har et bredt utvalg av termoser. Mange er designet for at du enkelt skal kunne åpne dem med en hånd, perfekt  når du er på farten eller har hendene fulle. Termokoppene holder varmen lenge og er laget i et slitesterkt materiale. Koppene kommer med forskjellige fargedetaljer. Alle kan med andre ord ha en kopp i sin favorittfarge.

Vannflaske

Å alltid ha en vannflaske nære til hånds er like praktisk under arbeidsdagen, eller på skolen som etter treningen eller på utflukten. Flaskene har et stilrent design og er laget av rustfritt stål eller borosilikatglass.

Termokanne

Vil du ha en termokanne som ikke kun holder varmen godt, men som også er fin å sette frem på bordet. I så fall bør du sjekke ut selskapets brede sortiment av termokanner som finnes i forskjellige farger og former.

Karaffel

Å servere vann eller vin fra en fin karaffel forhøyer ofte hele opplevelsen av drikken. Dessuten er den fin å sette frem på bordet.

Vinglass

De karakteriske vinglassene fra Eva Solo har en skrå kant som både er elegant og drikkevennlig. Varemerket tilbyr flere forskjellige vinglass anpasset for forskjellig typer vin. Enten du skal drikke Bourgogne, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Riesling, vin gjort på syrah og zinfandel eller andre typer vin, finner du garantert et passende glass blant Eva Solos sortiment.

Historie

Selskapet Eva Solo A/S har eksistert i over hundre år. Selskapet drives nå av en fjerde generasjon. Dagens eier heter Jan Engelbrecht og det er hans mor, Eva, som har gitt navn til selskapet. Det var Evas far som grunnla selskapet og døpte det etter datteren sin. 
Lidenskap, integritet, nytenking og forrestningsskap er de fire verdiene som selskapet bygger sin virksomhet rundt. Designet er brukervennlig og av høy kvalitet. Selskapet har i dag cirka 60 ansatte med hovedkontor i Måløv, Danmark.

1949

Selskapet lanserte et beger med lokk som kunne brukes som en sitruspresse. Produktet kunne altså brukes til to forskjellige ting, noe som var veldig nytt for sin tid.

1970

Selskapet var det første som lanserte kjøkkenutstyr som var så fint at man ville ha det stående fremme. Disse ble lansert i forbindelse med at det åpne kjøkkenet ble mer og mer populært.

1997

Varemerket Eva Solo ble startet. Varemerkets fokus er enkle objekter med tydelige linjer. Produktene innen merkevaren har fokus på hjemmet. Produktene er delt inn i de forskjellige kategoriene cooking, serving, outdoor og living. 
Serien med kjøkkenutstyr som først ble lansert under varemerket Eva Solo, fikk navnet nettopp fordi produktene besto av solo-produkter.

2010

Produktene i serien Eva Solo gikk såpass bra at selskapet, som fra starten kun het Eva, fikk navnet Eva Solo.