/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Born In Sweden

Born in Sweden er varemerket, som sammen med fremgangsrike designere, utvikler produkter som både er brukbare, fine og holdbare. Et godt eksempel på en av disse produktene er Stumpastaken, designet av Sven Carlberg. Andre populære produkter er vasen Sphere, Hex vinstativ, lysestaken Puzzle, fuglemater med sugekopp, brett og håndklær med kart.
Born In Sweden
Born In Sweden
Finns i lager
Kategori
Varumärke

    A

  • B

Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
87 produkter
40 av 87 produkter

Stumpastaken

Den populære Stumpastaken startet som en metallboks fylt med lysstumper. Sven Carlberg satt i en hytte ved havet når idéen kom til han.

Slik fungerer Stumpastaken

Med Stumpastaken kan du tenne lysstumper, uten å bekymre deg for at stumpene er for korte. Det praktiske med Stumpastaken er nemlig at når lysene har brent ned, faller veken og litt av stearinen ned i beholderen. Det gjør at lyset slukkes.

Håndlagde lysestaker

Det er Carlberg selv som lager lysestakene. Hver lysestake er derfor helt unik.

Materiale

Lysestakene er laget av betong, messing og materiale som gjenvinnes.

Velg hvordan lysestaken din skal se ut

Stumpastaken kommer i flere ulike varianter. Du kan selv bestemme hvordan du vil at lysestaken din skal se ut. Hvorfor ikke la lysestaken agere som adventslysestake i desember?
Kjøp et sett eller sett sammen et eget. I tillegg til variasjonen i hvor mange lys du kan plassere i de ulike lysestakene, kan du også variere boksen den plasseres på. Med de separate vasene forvandles lysestaken raskt til en vaseholder. Perfekt når vinteren går mot vår. Du kan også kjøpe til en rist til å plassere over lysene. Lysestaken forvandles da til en liten koketopp som er idealistisk å sette tekannen på.

Sphere vase

Den stilrene vasen Sphere består av glass og er fylt med sfærformet metall. Den vakre metalldetaljen er dekorativ og praktisk. Takket være den kan blomstene holdes rette. Med andre ord, en både smart og lekker detalj. Helt i linje med Born in Swedens tanke.

Hex vinstativ

Det smarte vinstativet Hex kan du bygge opp akkurat slik du vil. Velg mellom et vinstativ i svart, bronse eller sølv. Med skinnene, som du kan kjøpe til, kan du henge vinstativet under et skap. Designeren av Hex er Matz Borgström.

Puzzle lysestake

Lysestaken Puzzle er like fin stående for seg selv, som å plassere i en gruppe. Puzzle kan fås med både en og flere lysholdere. Velg mellom lysestaker i svart, sølv og gull. Designeren av Puzzle er David Olschewski.

Fuglemater og fuglebad

Gi fuglene mat med en fuglemater. Hos Born in Sweden finner du en fuglemater som du kan henge opp med en sugekopp på vinduet. På den måten kan du være veldig nære fuglene når de kommer forbi for å ta seg en liten matbit.
Produktet Round up er både en fuglemater og et fuglebad, avhengig av hvordan du velger å bruke den. En vakker detalj i hagen som får fuglene til å føle seg velkomne.

Håndklær og brett med kart

I serien Sweden from Above finner du produkter med motiver av kart. Like vakre å bruke til servering som til dekorasjon. En perfekt gave å gi bort som en nordisk suvenier. Sweden from Above er designet av designtrioen Objecthood.

Varemerket Born in Sweden

Born in Sweden har eksistert siden 2008. Målet har siden starten vært å lage gjennomtenkte produkter i skandinavisk design, med fokus på holdbarhet. Målet er å hylle den svenske livsstilen.